2009-10-08, 10:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
Napisane przez hihi
Witaminę B to ja już teraz jem, bo mi kazali na AZS wspomagająco brać...
Jak ja mam się doszczętnie wyleczyć...?
Wit. B będę brała dalej, lakcid to sobie mogę iść i kupić od ręki (co lepiej, ssaszetki czy fiolki?), tylko nie wiem co z tym Flumyconem. Myślisz, że dam radę wyprosić Flumycon od lekarza, który uważa, że bez przesady, grzyb nie zabija...?
|
Doszczętnie, w sensie lekami na grzyba. Miałam na myśli. 
Hmm... nie wiem, pobajeruj coś. Jak ja biorę antybiotyk i lekarz mi nie chce nic dać na grzyba od razu, to przychodzę i stękam że mam problem tam... I zawsze dostaję.
Ale na trzy miechy to Ci tak nie da. Musiałabyś wyjęczeć naprawdę na tę ogólnoustrojową. Inaczej dostaniesz jedno opakowanie, z 7 tabsami.
Co do Lakcidu - są inne preparaty, z większą ilością bakterii, w aptece Ci doradzą. Ja ostatnio brałam jakiś z 4 różnymi szczepami.
Cytat:
Napisane przez hihi
Don't you even ask
Kupiłam 3 lakiery i mogłabym powiedzieć, że wystarczyłyby mi 2 z nich, bo... mam brązowy kremowy i brązowy drobinkowy oraz śliwkowy kremowy i śliwkowy drobinkowy... praktycznie to samo, z minimalną różnicą... miałam nadzieję, że będą ciut inne, a tak to się rozczarowałam moimi wyborami i nie wiem czy znowu strzelac czy dac sobie spokoj i zostyac przy inglocie, którego organoleptycznie zbadam przed zakupem
edit:
Kupiłam 4 lakiery 
|
Dlatego Ci napisałam, że z tych przez Ciebie wymienionych w tamtym wątku wybrałam po sztuk jeden. Dla mnie były zbyt zbliżone, żeby brać kilka. Laskom na kartce napisałam w jakiej kolejności mają je brać. Jakby nie było jednego mieli brać drugi, potem trzeci itd. z tej samej palety barw.
Pokaż kiedyś na pazurach jak wyglądają te różnice...
Czas edycji: 2009-10-08 o 10:18
|
|
|