Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-08, 14:09   #528
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Brawo!!
Jeśli jednak koronka będzie ci trochę dokuczać możesz uprać w rękach stanik z jakimś zmiękczającym płynem, albo przeczekać. Ja po kupieniu pierwszego dobrego stanika nosiłam go tylko po domu przez parę dni bo mnie uwierała koronka pod pachami. Aż się uleżała
Teraz to super wygodny biustonosz. Nie poddawaj się!
w tamtym pewnie koronka mnie ocierała bo obwód był za szeroki i ona jeździła po skórze i aż mi normalnie czerwone plamy na skórze zostawiła porysowane!!! a teraz jak biustonosz leży idealnie i NIC się nie przesuwa to w ogóle nie czuję koronki na pewno pochodzę sobie w domu w nim kilka razy żeby mieć pewność że na weselu nic mnie nie będzie uwierało itp jej jak dobrze że teraz dowiedziałam sie o tym moim nowym rozmiarze a nie na weselu gdzie bym została zmasakrowana przez własny stanik

już zapowiedziałam tżtowi że na urodziny chcę bieliznę- w moim nowym rozmiarze a że 70C jest łatwo dostępne w sklepach więc na pewno coś upolujemy ładnego bez konieczności zamawiania na necie drogich biustonoszy jestem wam dozgonnie wdzięczna
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora