Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - cera naczynkowa w niemczech
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-08, 16:36   #43
201608040942
Konto usunięte

Dot.: cera naczynkowa w niemczech

wit B5 hihihi

wazelina podobno przenika glebiej niz sie spodziewano i bierze udzial w produkcji lipidow przez skore, przez co poprawia plaszcz lipidowy skory, a ten jest wazny przy wysuszajacej sie skorze. Moze i parafina ma podobna funkcje. ja przestalam bac sie olejow mineralnych, bo moja cera sie zmienila. fakt jest ze na codzienne uzywanie krem Nivea jest mi nadal ciutke za tresciwy, zwlaszcza latem, bardzij podszedl mi krem Florena. Mialam wersje z rumiankiem, ale jest tez bez. Wchlania sie u mnie lepiej. jako nastolatka tak do 17 r.z. uzywalam tylko kremu Nivea lub Babmino. Potem cera zrobila sie typowo mieszana z tlusta strefa T i klasyk sie nie nadawal na codzien. Sprobuj Floreny tej zwyklej(lub z rumiankiem jesli uznasz ze go tam duzo nie ma), tez w takiej puszcze jak Nivea i jak by nie bylo tez nalezy ta firma do koncernu Nivea. Zupelnie inaczej sie wchlania i tak samo dobrze odzywia. jak nie podejdzie to mozna zuzyc do rak, stop itp.
Ja uzywalam tego kremu na wiosne jak go odkrylam i bylam nim oczarowana. Ostatnio chcialam zakupic( chodz mam kremow az nadto), ale nie mieli wszystko wykupione bylo i zwykla wersja i z rumiankiem.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując