Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guerlain-kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-08, 20:00   #3735
dor6
Wtajemniczenie

Dot.: Guerlain-kolorówka

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość

dor6 też Cię pamiętam Częściej tu zaglądaj, tu można się zrelaksować i na moment oderwać się od kłopotów. Trzymam kciuki, żeby słonko coraz jaśniej dla Ciebie świeciło
Masz fajny Guerlainowy zbiór Spory. Ale WR rozbroiłaś ? Moje ukochane kuleczki. Nie mogłabym....
Dziękuję.
WR rozbroiłam, bo za zimne trochę dla mnie były - mam ciep odcień cery. Później trochę żałowałam, bo kupiłam biały rozświetlacz Chanel i świetnie się spisywał, ale mleko już się rozlało.

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość
śliczny zbiór. No i możesz ( tak jak i wszystkie inne Wizażanki ) na mnie liczyć jak potrzebujesz kuleczki. Kosztują 33,50 funtów, wysyłka do Polski to około 5, wysyłką rejestrowaną oczywiście.
Dziękuję. Poczekam jeszcze, co Dimiti wymyśli i dam znać.
Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
lol trzeba zobaczyc!

napisze siostrze maila, albo jak bedzie dzwonila to jej powiem, chociaz jak dzisiaj pojade do babci to nie bardzo bede miala jak, a chcialabym juz wiedziec czy sie da czy nie i wogole
spoko maroko

sliczne zbiory
heh to i tak bardziej sie oplaca niz u nas wogole na all nie wiadomo czy beda a na ebayu czasami kulki tanie ale cena wysylki ok 60zl i juz wychodzi prawie jak w sklepie
Czekam więc na odpowiedź.
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
ooooo.... och... cuda ... chetnie bym popatrzyla jeszcze na zawartosc tych pudeleczek ...

...
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14632647]Prosmy o zdjecia otwartych kosmetykow . Tu nie o podziwianie opakowan chodzi.[/QUOTE]

Postaram się, ale to chyba już jutro, bo zdjęcia robię komórką i pewnie dziś jest już zbyt ciemno.