Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-09, 13:24   #931
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
Małgosiu - szerokiej drogi

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Małgosia, gratuluję udanej nocki I oby tak już zostało...
No mam nadzieję że ten skok rozwojowy się kończy.... (bo oczywiście moje dziecko to anioł tylko przez ten skok taki nieznośny)

Magduchahaha
- witam w gronie bezrobotnych.... JA bym nie chciała z moim tż pracować, bo bym musiała słuchać jego poleceń.... A tego bym nie zniosła... (po pierwsze to bym nie słuchała nawet)

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
dzisiaj noc troszke lepsza...pobudeczka przed 4, potem o 6 "przyszedl" do mnie do lozeczka i spalismy do przed 8

wkurza mnie moj tz
Fajnie że nocka lepsza....

A co do tż, też przerabiałam "lenistwo". Teraz jest dobrze, porozmawialiśmy i wyjaśniłam mu że nie bede po nim sprzątać. Ale on bałaganiarz z natury. W chwili obecnej częściowo przymykam oko, częściowo gonię. Ale zawsze zrobi jak go o cos poproszę. Oczywiście potrzebuje czasu, ale zrobi. Ogólni dobrego mam tego mojego bałaganiarza.

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Proszę o aktualizację, bo wiek mi się zmienił (sama nie wiem jak to się stało, że jestem o rok starsza...właściwie już od stycznia)

anulka anulka (Ania, 25 l)- 10.04.09(35TC) -CC-Marta i Magda(2200g,2000g)

Pozdrawiam Wszystkich!!!
Anulka! Jak zaraz nie zaczniesz opowiadać co u was słychać, to się wkurzę...

Ucałuj dziewczynki... stęskniłam się za tobą.

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
boszenko moj za czasów gdy gotowala mu mamusia był ponoć Tadek niejadek, a teraz je za przeproszeniem wszystko co garnek wysra
A czym dzisiaj Twój garnek sra? A gdzie srające garnki można kupić, bo mój to sam nawet małego kleksika nie chce zrobić. Musze gotować. A mógłby mi tak posrać troszę jakąś zupką pyszną.

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość

Jak już o jedzonku....to chwalić się co macie dzisiaj na obiad

Szukam inspiracji

Teraz mieszkam z małą u mamy, więc dzisiaj ona gotuję, a ja mam wolne od garów
Dzisiaj soczyste żeberka, te z Winiar, zobaczymy co z tego wyjdzie
Powiedz czy dobre... Podobno klopsiki w sosie pomidorowym są super...

Ja dzisiaj mam ziemniaczki z brokułem (dla mnie) i z kalafiorkiem (dla Pana Męża ) i może jajeczko sadzone do tego...

Kalina, Kaja, Staś, Aleks, Nikola, Helenka
:pije my:

A u mnie leci powolutku. Malutki ma dzisiaj już drugą drzemkę. Ja czekam na mężusia i około 18 jedziemy. Fajnieeee

Ale jestem głodna - tyle się naczytałam o jedzeniu że aż mi "kiszki marsza grają"
idę coś zjeść.

Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora