Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-09, 15:30   #3516
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Sas ja miałam tak z moim tz on też był w przekonaniu że jedno podejście wystarczy (jeden strzał )

Witajcie Miśki
Jak tam mija dzionek, ledewo was doczytałam tyle naskrobałyście
Szkoda Marlenko że tylko jedna krecha ale to jeszcze nic straconego więc nadal za Ciebie i zresztą za wszystkie które jeszcze nie dostały
Ja dziś rano byłam u tej Pani gin. powiedziała mi że ogólnie wszystko jest ok, że pewnie dzidzia mogła mieć jakąś wadę i dlatego organizm zareagował i że to lepiej. Niestety ten miesiąc mamy sobie odpuścić no ale od następnego to już napewno tak na maxa . W sumie humorek trochę mi poprawiła, powiedziałą że nie miało żadnego znaczenia kiedy do niej przyszłam po prostu w tej sytuacji nic nie dało się pomóc. Hehe najbardziej cierpi teraz moje kochanie bo powiedziała że przez 10-14 dni musze zachwać wstrzęmięźliwość sexualną trochę to go zmartwiło. Co do porządku to ja to jestem trochę bałaganiarz ale zawsze wszystko znajdę, a jemu to trzeba pomóc
Weekend się zblirza i raczej nie będe miała za dużo czasu tu z wami popisać. Jutro wybieram się na panieński coś czuje że ten tydzień w łóżku to ja jutro odreaguje
Wogóle dziś mam jakiś dobry humorek
i za ktorym sie sie udalo??
ciesze sie lekarz popwril ci humorek a wiesz po takim poscie wszystko lepiej smakuje hehehe:\0
nio i udanego weekendziku kochana
ja mam jutromale siweto wiec mam nadzieje, ze moj tz gdzies mnie zabierze hehe
sas jest offline Zgłoś do moderatora