Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 18:29   #4448
visionario
Rozeznanie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
w ogóle zrobili u nas fajne bilety, bo na każdy mecz na bilecie jest zdj. innego zawodnika i na dole jest napisane 'zbierz całą drużynę' ;D i tak stwierdziłam, że mogę nie mieć akredytacji, bo tak spodobały mi się te bilety, że muszę zebrać całą drużynę ;D i nawet se kupie bilet na ten mecz co mam w tym dniu 100dn tak o, żeby mieć całą drużynę hahahaha

my w 2. kolejce gramy w poniedziałek ;P u siebie z Jastrzębiem ;P w sumie jeszcze spoko, bo o 18.00. kiedyś jak ze Skrą graliśmy w środę to o 20. było ;] i grali wtedy 5 setów
To 'zbierz całą drużynę' to brzmi jak jakieś naklejki z bohaterami bajek, gier czy coś w tym stylu Mogli jeszcze dopisać 'musisz mieć ich wszystkich'

Mam nadzieję, że pokażą w tv, bo w tym tygodniu meczu JW nie pokazują

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Żbiczęta moje, ja tak tęskniłam!
PRZEPRASZAM, że się nie odzywałam ale...
moja produktywność w tym tygodniu przekroczyła 500%:
w poniedziałek klasówka z historii,
wtorek - polski,
środa - biologia,
czwartek - niemiecki
piatek-biologia
+70 zadań z matmy, kartkówka z polskiego no i nauka na bieżąco.
Jestem wymęczona psychicznie i fizycznie tym tygodniem, naprawdę... Dramat.
Na dodatek mam problemy ze snem... Kładę się spać o 22 żeby na siłe usnąć w efekcie czego zasypiam o godzinie 1-2. Budzę się od tygodnia punkt 4:33 i wstaję pół godziny przed budzikiem. W szkole oczy mi się same zamykają, ale za Chiny nie usnę! +problemy z koncentracją i zapamiętywaniem
Żeby nie było tak kolorowo, że tylko szkoła, to moja M.przestała ze mną rozmawiać i tak sobie nie rozmiawiałyśmy 3 dni i jak zwykle - eks TŻ, ten którego pozdrawiałyście.
Cześć, miło Cię znów widzieć
Oj, to straszny tydzień miałaś. Najgorzej jak się tak wszystko naraz zwali.
Mnie jak nie mogę zasnąć pomaga czasem melisa, próbowałaś?
A eks-TŻ nie ma się co przejmować, nie warto.

--
Nareszcie weekend
Mam świetny humor, ŻJC i w ogóle jest naprawdę dobrze, pierwszy raz od daaawna. Nareszcie.

Miłego wieczoru Żbiki

visionario jest offline Zgłoś do moderatora