2009-10-09, 18:29
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
w ogóle zrobili u nas fajne bilety, bo na każdy mecz na bilecie jest zdj. innego zawodnika   i na dole jest napisane 'zbierz całą drużynę' ;D i tak stwierdziłam, że mogę nie mieć akredytacji, bo tak spodobały mi się te bilety, że muszę zebrać całą drużynę ;D i nawet se kupie bilet na ten mecz co mam w tym dniu 100dn  tak o, żeby mieć całą drużynę   hahahaha
my w 2. kolejce gramy w poniedziałek ;P u siebie z Jastrzębiem ;P w sumie jeszcze spoko, bo o 18.00. kiedyś jak ze Skrą graliśmy w środę to o 20. było ;] i grali wtedy 5 setów 
|
To 'zbierz całą drużynę' to brzmi jak jakieś naklejki z bohaterami bajek, gier czy coś w tym stylu Mogli jeszcze dopisać 'musisz mieć ich wszystkich' 
Mam nadzieję, że pokażą w tv, bo w tym tygodniu meczu JW nie pokazują 
Cytat:
Napisane przez ladyanx
Żbiczęta moje, ja tak tęskniłam! 
PRZEPRASZAM, że się nie odzywałam ale...
moja produktywność w tym tygodniu przekroczyła 500%:
w poniedziałek klasówka z historii,
wtorek - polski,
środa - biologia,
czwartek - niemiecki
piatek-biologia
+70 zadań z matmy, kartkówka z polskiego no i nauka na bieżąco.
Jestem wymęczona psychicznie i fizycznie tym tygodniem, naprawdę... Dramat.
Na dodatek mam problemy ze snem... Kładę się spać o 22 żeby na siłe usnąć w efekcie czego zasypiam o godzinie 1-2. Budzę się od tygodnia punkt 4:33 i wstaję pół godziny przed budzikiem. W szkole oczy mi się same zamykają, ale za Chiny nie usnę! +problemy z koncentracją i zapamiętywaniem 
Żeby nie było tak kolorowo, że tylko szkoła, to moja M.przestała ze mną rozmawiać i tak sobie nie rozmiawiałyśmy 3 dni i jak zwykle - eks TŻ, ten którego pozdrawiałyście.
|
Cześć, miło Cię znów widzieć 
Oj, to straszny tydzień miałaś. Najgorzej jak się tak wszystko naraz zwali.
Mnie jak nie mogę zasnąć pomaga czasem melisa, próbowałaś?
A eks-TŻ nie ma się co przejmować, nie warto.

--
Nareszcie weekend 
Mam świetny humor, ŻJC i w ogóle jest naprawdę dobrze, pierwszy raz od daaawna. Nareszcie.
Miłego wieczoru Żbiki
|
|
|