2009-10-09, 18:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Elloooo,
wlasnie skonczylam czytac wasze posty..a widze, ze tu machaja do mnie...
piekny dzien dzisiaj - Pt, od Pon wracam do swego dzialu w pracy..wiec automatycznie wiecej czasu wolnego... nie myslalam, ze bede tesknic do pracy na zmiany...
Przyznam, ze praca w swiecie testerow ciekawsza, wiecej pracy - choc troszke nerwowa...a czego najbardziej mi brakowalo - to czasu wolnego po pracy..bo jak czlowiek w domu dopiero o 7mej to tak powiem-slabo, slabo..jedzonko, dr House i spanie. Bizu zaniedbana, fotkowanie tez..ale licze na to ze uda mi sie to nadrobic w przyszlym tyg. - zamierzam sie pobawic plecionkami, ArtClay - no i pozyczylam sobie ciekawa ksiazeczke z probkami robotek na drutach - wymyslilam sobie szalik albo sweterek w warkoczowe wzory...-zobaczymy co wyjdzie..
A dzis wieczor wpadaja kumpele na wieczor filmowy, fondue i ciacho [dzielo mojego meza], zas jutro w planach mamy slub i wesele kumpla pod Gdanskiem.
Syla - szkoda ze nie widzialam fotek Lenki-sprobuje was wyhaczyc na nk.
Ala - Mateo jest czadowy - widac, ze bedzie z niego sercolamacz
Mischoko - ja wiem, ze twoja niespodzianka swiateczna wlasnie na ciebie czeka-wiec dobrze radze dziergaj juz te spioszki...
Domi - brzuszek ladny-to juz prawie koniec, co?
Zuzia - super ze wyjazd z M sie udal! A gory ...hmmm...chetnie sama bym pojechala...
Eluska - fajne te twoje wiersze...pokaze ci cos co kiedys sama pisalam:
http://literatura.wywrota.pl/12522_t...ful_felix.html wogole widze, ze wrazliwa dusza z ciebie - zainteresuj sie ta strona - mozna publikowac wlasne teksty: wywrota.pl
Paolino-moim zdaniem Obama dostal ta nagrode dlatego, ze jest czarny i mial w rodzinie ateantow z Polski
Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-10-09 o 18:54
|
|
|