Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kto był w Pradze?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-17, 12:30   #16
Roxette
BAN stały

GG do Roxette
Dot.: Kto był w Pradze?

Cytat:
Napisane przez Joan14
W trakcie pobytu 2 lata temu spaliśmy w takim hotelu http://www.guideprague.com/krystal/index.php, acz nie wiem jak cenowo się kształtuje na tle innych, bowiem my osobiście nie płaciliśmy. Plusem jest niezbyt duża odległość od centrum - dojazd jednym tramwajem bez przesiadek.
A co do zwiedzania, to ja kocham całą Pragę i nie jestem w stanie polecić jednego miejsca .
nocowałam w tym samym hotelu, ale nie podam ce noclegów bo było to dobre 6lat temu. I właśnie w listopadzie. Praga rzeczywiściepięknie wygląda nocą. Mnie po prostu urzekła Złota uliczka, zamek na Hradczanach te ż jest piękny, choć uroku dodaje mu pewnie ten dziedziniec obsadzony różami tylko ze wtedy akurat tych róż już nie było - wiadomo, pora roku niz sprzyjała.
Pamiętam, że o mało nie pogubiłam się w salonie luster czy jak to sie nazywa, to było zaraz przy miniaturze wieży eiffla. Praga jest po prost pieknym miastem i mam nadzieję, że jzszcze kiedyś tam wrócę.
Po prostu kocham Pragę tak jak mój TZ Austrię i nieźle sie kłócimy gdzie mamy jechać.
Roxette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując