Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-09, 20:07   #3351
mysz672
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
Dobra moje kochane, ja spadam na Shreka.Będę później na chwilę
błehłehłehłe ja przed chwilę wróciłam ze Shreka wolałam Was, bo w sumie film już oglądałam

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Padłam

Na stacji benzynowej kolejka do kasy.Starsza (naprawdę)Pani bierze ze stojaka prezerwatywę i wącha. Po chwili odkłada, bierze następną i tak kilka razy. Kolega mysli sobie"jakaś znawczyni, nieźle -w tym wieku, wyluzowana babka." I jak Pani przyszło płacic za benzyne to dodaje"I jeszcze ten zapach prosze policzyć". Kolejka ryła parę minut

kurde, z jednej strony mnie to rozbawiło, a z drugiej wczułam się emocjonalnie w jej 'skórę' i jakoś mi się tak przykro zrobiło. musiała się paskudnie czuć...

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Oooo Takie przetrzepanie dobrze by zrobiło na cellulit

Majkol się przygotował na ewentualne przetrzepanie dupki! Nic mu nie straszne..! Załącznik 2572903
don't even ask

o dżisas

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Wpadłam na ostatnią chwileńkę i zmykam zaraz. Ściskam Was mocno ( Olka też a raczej przede wszystkim ) Do zobaczenia za dwa tygodnie, Kochane, będę za Wami bardzo tęsknić a jak wrócę, to będę miała co nadrabiać.

Żeby nie wyjść bez konkretnego pożegnania, zapodaję Mike'a takiego, z jakim co dzień będę szła spać i się budziła.

Załącznik 2572943Załącznik 2572944Załącznik 2572945Załącznik 2572946Załącznik 2572947Załącznik 2572948

A teraz możemy sobie wszystkie uroczyście zemdleć na tę okoliczność, wyprodukować kisiel i się oślinić.

Wymieniłyśmy się z Anisią namberami, więc zamelduję się w najbliższym czasie.

Niech NIBYLANDIA będzie z nami!
szukaj Majka! a jak znajdziesz to sprowadź do Polski

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Pisarka Pokaż wiadomość
Na pewno się zgłosi - teraz jest spore zapotrzebowanie na korki z języków obcych Głowa do góry, nie będzie tak źle!

Osobiście, wolę dokształcać ludzi prawie dorosłych, albo bardzo małe dzieci - gimnazjum nie wchodzi w grę
a co z gimnazjum jest nie tak?

kurde, mój kociak śpi w misce
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora