Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 20:58   #548
daria82
Przyczajenie

Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Przede wszystkim, Twoja opowieść o tym jak zostanie dla Ciebie załatwiona Visa, oraz na jakich zasadach i jakich dokumentach, może być pomocna dla innych Wizażanek, które mogą mieć podobną sytuację do Twojej.

Pozdrawiam. A jaką masz temperaturę za oknem?
Hejka!!
Napewno wszystko opisze
Hehe co do temperatury to dzisiaj w ciągu dnia było ok +5 na plusie, ale jak to na Islandii pogoda jest bardzo zmienna, dwa dni temu spadł śnieg i było bielutko dookoła, można było bałwana lepić . Dzisiaj jest cieplej ale za to deszcz i mocny wiatr cały dzień, trzy razy dzisiaj przemokłam do suchej nitki a wiatr jest taki że ledwo można ujść. 3 km na pd od Islandii jest mała zamieszkana wysepka Vestmannaeyar (neależąca oczywiście do Islandii) i tam wiatr jest taki silny że zdarza się, że auta przesuwa No ale mam nadzieję, że jutro sie pogoda poprawi! Ale dosyć już o Islandii wkońcu to wątek o Emiratach
A ja uciekam na imprezke do znajomych
Pozdrawiam gorąco
Daria
daria82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując