Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-09, 21:22   #2158
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Kup sobie nawilżacz do domku potem sie dla malucha przyda , jaj mam i przy katarku itp . rewelka
Na razie nie mam takiej możliwości. Gin 100zł, USG genetyczne 200zł, badania, prywatnie dentysta, kardiolog, sratata... za dużo tego.

Miałam kupić już dawno, ale jakoś tak wyszło, że nie nabyłam, a teraz ciężko.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Oj Kropko, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, nawet tych mdłości... Trzymaj się dzielnie, dobrze, że przeziębienie mija. Ja mam ataki kaszlu właśnie w domu i to głównie w nocy, coś okropnego. Pocieszyłaś mnie, że to nie wpływa na choć jeden był "stracony".
A dzisiaj ataku dostałam na wykładzie, aż mi łzy ciekły, bo starałam się za wszelką cenę kaszel powstrzymać, obsmarkałam się i tyle tego.
Najciekawiej zadziwił mnie lekarz, bo dał mi przepis na syrop z cebuli , zaskoczył mnie tym maksymalnie. Nie wiedziałam, że uznają takie rzeczy.
Ja Ci ich życzę serdecznie. Jeszcze się doczekasz i uszami Ci wyjdą.

Ja dziś też miałam atak... Dobrze że w pracy powiedziałam, bo byłoby nieciekawie. Pojechałam z wypłatą na budowę, weszłam do wymiennikowni a chłopcy coś spawali, był taki klimat w pomieszczeniu, że w drzwiach mnie od tych gazów i smrodu cofnęło, w gardle kulka i od razu atak kaszlu i cofka... Szefowa mnie zabrała od razu i kazała chłopakom szukać pomieszczenia na wypłatę... Szok. Kaszlałam przez pół godz. jeszcze...

Uznają, bo to działa wykrztuśnie. Medycyna to wie. I poleca. Tak jak czosnek, miód, inhalacje z wody z solą, żurawinę itd.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora