Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 08:20   #1036
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

STO LAT DLA ANTOŚKÓW!!!!! I NASZYCH BLIŹNIACZEK MARTUSI I MADZI!!!

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
pakusia Filip tez czasem zaplacze przez sen albo przez sen sie smieje
cudny ten twoj Filipek

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
michaela i pakusia ale macie dobrze z tymi tz
u mnie w domu moja mama tez dzielila sie obowiazkami na pol i ja uwazam ze tak powinno byc, a nie ze facet sie nie tyka prac domowych...
moj tz co prawda robi zakupy i nie musze mu mowic co ma kupic,
z aleksiem sie bawi, kapiemy razem jak powiem to go rozbierze i jak poprosze to przewinie, ale kupy juz nie, tylko na poczatku.
ja to bym mojego nie chwalila jest jeszcze kilka rzecy nad ktorymi musze popracowac

hihihi

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
a czy ja kłamałam...?

W prezencie kilka naszych fotek:
1. Gotowa do wyjazdu do "czarownicy"
2. Zawsze tak tulam pielusię jak śpię
3. Takie słonko było, że na spacerek poszliśmy w samym dresiczku
4. Przed porwaniem babci na wieczorne zakupy po ciemku (przyszedł mróz)

Dalej nasze prezenciki z chrztu, które mi się najbardziej podobają
5. Srebrny smoczek z wygrawerowanym imieniem i nazwiskiem, datą urodzenia i wymiarami
6. Obrazek autorstwa mojej siostry "Ninulcia pod opieką Anioła Stróża"- dla nas najcenniejszy
7. Kocyk od siostry z imieniem, datą urodzenia i wymiarami

8. My - dwie fajne babeczki po kąpieli (tato nas fotografował, to się nie załapał na zdjęcie)
Ninka sliczna!!! a i mamusia szczesliwa i piekna!

prezenty swietne... ten kocyk mnie urzekl super prezent!

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość

Co tam u Was dziewuszki??? Ja ranny ptaszek spać nie mogę I to wcale nie przez Ninulę, bo ona śpi w najlepsze, z resztą nie ma co się dziwić, bo usnęła dopiero przed 23:00A ostatnio moje szczęście daje pospać mamusi i budzi się najwcześniej w okolicach 7-8 rano, zjada butlę, pogada, pośmieje się i po godzinie śpidalej do ok. 11:30Ale muszę się wam przyznać, ze jak ona tak pośpi już pół godziny, a ja nie śpię to zaczynam za nią tęsknić...
Od dzisiaj zmieniamy Ninulci mleczko z Nan 1 na Bebiko 1. Rano dostanie pierwszą próbną porcję i tak kilka dni. Potem będzie więcej porcji, aż zostanie przy samym Bebiko. Robimy tak, bo może po Bebiko Ninula przestanie ulewać. Co prawda uewa już mało ale... Poza tym Bebiko jest dużo tańsze A prawdą jest to, że jak dziecko przechodzi po mału na stałe posiłki, to mniej ulewa, bo tak jest właśnie z naszą córeczką. Słoiczków wcale nie "oddaje", tylko mleczko i czasem herbatki.

Właśnie łobuziara moja uśmiecha się przez sen i rusza śmiesznie główką jakby z kimś się droczyła i chciała mówić "nie, nie, nie... "

---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

Śpiochy no wstawajcie...

Plisssss noooo.... Carola....? Ty zawsze tu jesteś.... haloooo....
ale masz dobrze z Ninka .... ja dzis robilam mala rewolucje... bo przedtem Kuba jadl mleko zageszczone o 19-20 i spal do 3 na jedzenie... ale chce sie pozbyc tego jedzenia zeby spal cala noc... i dzis mu dalam o 19 zwykle mleko a o 23 dalam butle zageszczona... ale du pa.... i tak sie obudzil o 3!!! no ale nie dawalaam mu jedzonka tylko piciu i spal dalej... ale budzil sie co chwile... myslalam ze glodny... ale nie.. bo wkoncu zrobilam mu jedzenie o 7 i zjadl tylko 60.... wiec chyba nie byl glodny.... ten moj maly dniabel... dzis powtorka

no to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA Twojej siostry!!!!!

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
Nie no to niesprawiedliwe... wczoraj poszłam się tylko wykąpać...pomyślałam że lekko ogarnę łazienkę i skończyło się na tym że sprzątnęłam całe mieszkanie a później jak chciałam wejść na wizaż to wychodził komunikat że trwają jakieś prace i serwer będzie czynny od 3.00 ehhh

ja się lecę szykować bo zaraz wraca TŻ i jadę robić to co króliczki lubią najbardziej............ ........... ZAKUPY
no pieknie to jak tak lubisz po nocach sprzatac to zapraszam
ja tam juz o 20 mam czas relaksu!!! nic nie robie

oj zakupy.... tez musze sie wybrac... bo nie mam kurteczki na jesien-zime...

Edytowane przez pakusia86
Czas edycji: 2009-10-10 o 08:24
pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora