Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-10, 22:15   #1120
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
dziewczyny przetrzymywalam ostatnio i jakos tez dupa

wlasnie wrocil i sie posprzeczalismy ooojj litosci:pro si:

pakusiu nie jestes brzydka debil jestes co ty mowiszdobrze ze twoj tz taki jest..
kochany

ja sie czuje czesto brzydko itp niewiem moze ja nudna jestem .. moze zla w tych rzeczach.. niedoswiadczona..
moze dupa ze mnie nie kobieta..
i zaraz sie rozrycze
i jak tu nie wpadac w kompleksy ?

jak czytam ze wasi tz sie tak na was rzucaja to naprawde sie zastanawiam nad tym...
czasem to robi ale zadko naprawde nie wiem czy brak mu odwagi czy cos
co ty gadasz!!!! kochana jestes taka PIEKNA ze jakbym byla toba to bym nago chodzila caly czas!!! ja to nawet sie przykryc nie moge bo wygladam jak paczek!!!

jestes swietna laseczka... normalnie to ja bym sie na ciebie rzucila jakbym byla blisko!!!

fantastyczna z ciebie kobietka!!! nie dosc ze sliczna to jeszcze inteligentna, zabawna i dorosla jak na swoj wiek!! a uwierz ze wiele dziewczyn w twoim wieku to gow niary za przeproszeniem... wiesz co jest w zyciu najwazniejsze i pomimo mlodego wieku swietnie sobie radzisz!!! masz pieknego synka i tz ta ktory cie kocha...

troszke wiary w siebie !!! bo cie zbije to ja "wizazowy paczus" mam wiecej wiary w siebie niz ty??? no niech cie!!!

jakbys chciala to bys mogla miec kazdego!! wiec wez tz w obroty !!!
staraj sie go "olewac" jemu sie wtedy zapali lampka ze cos nie ten tego i zacznie sie starac o ciebie

a moze jak sie przeprowadzicie to cos sie zmieni, bo napewno sytuacja w "domku" nie pomaga wam....

a mam pytanko... sami bedziecie mieszkac???

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora