2009-10-11, 11:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Adopcja - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela
Ojejku, taki mały chłopiec a już mu się jakieś poskudztwo zrobiło?
Ukryciorku, ja bym Ci na prawdę szczerze radziła przejść się do tego ośrodka, bo to trwa bardzo długo już. Z tego co wiem, to w naszym OA zazwyczaj po kwalifikacji nie czeka się dłużej niż kilka miesięcy. A może to est dlatego takie długie, bo macie sprecyzowaną płeć?
A mogę się zapytać ile macie lat? Bo od tego również zależy czy szybko uda Wam się znaleźć dziecko, niestety.
|
Kochana, ale nas uprzedzano, że będziemy czekać ok. 3 lat. Więc nic w tym dziwnego, u nas po prostu nie ma dzieci... Mamy ok. 30 lat, u nas w ośrodku wiek nie ma znaczenia, liczy się tzw. kolejka. Płeć też ma niewielkie znaczenie, bo my zaznaczaliśmy dziewczynkę, ale chłopca też przyjmiemy z otwarymi ramionami i oni to wiedzą...
Cytat:
Napisane przez Stokrotka81
Wiecie co dziewczyny ja nie wiem dlaczego Bóg/ los skazuje dzieci na taki bol i cierpienie  czemu te biedne dzieciaczki sa winne 
Ukrycior tobie i rodzicom tego chlopczyka zycze duzo wytrwalosci . Chlopcu jeszcze raz zycze zdrowka, ... az brak mi słow 
|
Ja też tego nie rozumiem. Guz rozrósł się w miesiąc, więc może być szczególnie wredny. Ale grunt, że Tomaszek przytomny i żyje!!!
|
|
|