Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Adopcja - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-11, 11:39   #518
ukrycior
Zakorzenienie

Dot.: Adopcja - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Ojejku, taki mały chłopiec a już mu się jakieś poskudztwo zrobiło?

Ukryciorku, ja bym Ci na prawdę szczerze radziła przejść się do tego ośrodka, bo to trwa bardzo długo już. Z tego co wiem, to w naszym OA zazwyczaj po kwalifikacji nie czeka się dłużej niż kilka miesięcy. A może to est dlatego takie długie, bo macie sprecyzowaną płeć?

A mogę się zapytać ile macie lat? Bo od tego również zależy czy szybko uda Wam się znaleźć dziecko, niestety.
Kochana, ale nas uprzedzano, że będziemy czekać ok. 3 lat. Więc nic w tym dziwnego, u nas po prostu nie ma dzieci... Mamy ok. 30 lat, u nas w ośrodku wiek nie ma znaczenia, liczy się tzw. kolejka. Płeć też ma niewielkie znaczenie, bo my zaznaczaliśmy dziewczynkę, ale chłopca też przyjmiemy z otwarymi ramionami i oni to wiedzą...

Cytat:
Napisane przez Stokrotka81 Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczyny ja nie wiem dlaczego Bóg/ los skazuje dzieci na taki bol i cierpienie czemu te biedne dzieciaczki sa winne
Ukrycior tobie i rodzicom tego chlopczyka zycze duzo wytrwalosci . Chlopcu jeszcze raz zycze zdrowka, ... az brak mi słow
Ja też tego nie rozumiem. Guz rozrósł się w miesiąc, więc może być szczególnie wredny. Ale grunt, że Tomaszek przytomny i żyje!!!
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując