Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-11, 21:43   #113
chocolate lemon
BAN stały

Dot.: Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!

Witam wszystkie nowe wizażanki!!
dark chocolate-Dziekuje ci bardzo podniosłaś mnie na duchu nie zjadłam dzisiaj nawet kawałeczka ciasta

gaspared-Możesz liczyć na moje wsparcie .Pamiętaj że dobre samopoczucie jest warte twojej pracy i zawsze kiedy będziesz miała chwile słabości nie załamuj się bo dietę można zawsze zacząć od nowa

Musze wam powiedzieć że zauważyłam że od kiedy biore bio cla z zieloną herbatą waga mi skacze na przemian 0,5 kg w dół i znowu w góre ,ponieważ te tableki nie mają żadnej ulotki dołączonej do opakowania tylko jakąś książeczkę z innymi tabletkami tej firmy postanowiłam że poszukam w necie opini o tych proszkach , dużo dziewczyn pisze że przy tych tabletkach trzeba intensywnie ćwiczyć żeby były jakiekolwiek efekty inne piszą że nawet przy cwiczeniach i rygorystycznej diecie nic nie schudły są też takie które po nich tyją tak jak ja z jednej strony jestem mega wkurzona że wydałam na to gówno tyle forsy a z drugiej sie ciesze bo teraz wiem że to wina tabletek i poprostu muszę je odstawić.Tak czy inaczej ja ich nikomu nie polecam a wręcz odradzam
chocolate lemon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując