Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-11, 23:10   #1043
lain
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A pojutrze zaczynamy nauki przedmałżeńskie ;-) Które zwane są również jako antymałżeńskie, bo tak dają do myślenia, że zdarzają się pary, które się po nich rozstają Mam nadzieję, że nam się spodoba...
u nas na naukach wlasnie ksiadz mowil, ze zna pary ktore jakos tak po naukach stwierdzily, ze jednak slubu nie biora ja prawde mowiac nie uslyszalam tam niczego co mogloby zmienic moje myslenie o TZcie i o nas

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Nie pisałam Wam chyba, że wczoraj rano moja Mama kochana była w kancelarii mojej parafii i potwierdziło się, że "tylko" poradnię musimy zaliczyć, bo nauki z liceum nam uznają
a jak Wy te nauki w LO mieliscie? w ramach lekcji religii? jakies oceny z tego byly
prawde mowiac nie wyobrazam sobie nauk przedmalzenskich w takim wieku, jeszcze w momencie, gdy malo kto ma jakiegos stalego partnera, a co dopiero material na przyszlego meza/zone no bo kto w czasie liceum mysli o slubie, zakladaniu rodziny itp

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
jestem w szoku jak dziewczyny slubują w sierpniu to prawie 3 lata zostały do slubu.. my zaręczylismy się rok i 9 miesięcy przed dniem slubu, fakt czas szybko leci, ale nie wyobrażam sobie czekać 3 lat
dla mnie nic w tym dziwnego my sie zareczylismy dokladnie 4,5 roku przed dniem slubu

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
utwierdzam sie w przekonaniu, ze chce miec sesje w wodzie aczkolwiek nie lubie tego typu filmow z plenerow dla mnie sa jakies takie sztuczne i sama bym sie chyba nie chciala na takim ogladac, a szczegolnie jak sie mizdrzymy z TZem gdzies po krzakach tylo po to zeby nakrecic to na filmie dlatego prawdopodobnie z krecenia filmu z pleneru zrezygnujemy
lain jest offline Zgłoś do moderatora