Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - paznokcie żelowe WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 11:35   #229
ania_m
Przyczajenie

Dot.: PAZNOKCIE ŻELOWE

Cytat:
Napisane przez DanaBlue Pokaż wiadomość
Mam kilka pytań:
1. Czy każdy może mieć założone paznokcie żelowe, czy też zależy to od stanu płytki paznokcia?
2. Czy tak założone "żele" można pomalować lakierem, a poźniej znowu zmyć zmywaczem i dalej będą ładne?
3. Czy idąc sobie zrobić "żele" trzeba własne paznokcie zapuścić,czy też obciąć?
4. Ile mniej wiecej trwa ich wykonanie? Bardzo Was proszę o odpowiedzi.Pozdrawiam.
Niestety nie każdy może pozwolić sobie na paznokcie żeloowe ze względu na różne uszkodzenia i zmiany chorobowe naturalnego paznokcia. Zabieg wykonywania tipsów jest bardzo różny ale średni czas ok 2 godzinki... Tak "żele" mozna pomalować lakierem, a póżniej zmyć zmywaczem BEZACETONOWYM. Jeśli juz wybierzesz sie na pazurki swoje zostaw jakie masz kosmetyczka sama sobie z nimi poradzi

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mika20zde Pokaż wiadomość
Witam was bardzo serdecznie, ja mam jedno pytanie odnosne pilowania paznokcia miedzy granica tipsa a naturalnego, jak trzeba zpilowac poprawnie zeby pod zelem nie bylo widac tej granicy?
Piłujemy najpierw pilnikiem a później delikatnie blokiem polerskim białym najlepiej jeszcze przed rozpoczęciem pi9łowania użyć Tip- Blendera, płyn ten częściowo rozpuszcza granicę tipsa Zapraszam na mojego bloga http://www.ania-mynails.blog.onet.pl/

Edytowane przez ania_m
Czas edycji: 2009-10-12 o 11:29
ania_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując