Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 14:19   #1330
rumiankowa
Zadomowienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

dziękuję w imieniu Gosi wszystkim zachwycającym się (swoją drogą ostatnio z tż-em sprawdziliśmy, że dorośli też mogą wziąć nogę do buzi. i to swoją! )
Mell_xx - nawet dokladnie nie wiem. wydaje mi się, że ona zaczęła chwilę przed skończeniem czterech miesięcy. a zauważyłam, że jak nie jest ubrana w body, to nawet nie próbuje brać stóp do buzi. widocznie śpiochy i rózne spodnie ograniczają jej możliwość ruchów
marika- u nas z Gosią ostatnio podobnie. nie chce spać, a do piersi staram się ja brac co 2 godziny, ale ona poje 3 minuty i za 15 minut znowu woła o jedzenie a smoczka nie używamy - i nie będę jej już uczyć a palce je różne, i bardziej chodzi o gryzienie niż ssanie (co zaobserwowałam, jak postanowiła zabrać mój palec)
kuroikaze - własnie patrzyłam niedawno, że skasowałaś się z n-k. a ząbki faktycznie już porządne przystojniak

(i koniec pisania, bo muszę zmykać na spacerek z Gosią po tatusia - to dobry sposób, żeby 1. wyjść na spacer z dzieckiem (bo mnie się nie chce w taką pogodę), 2. tatuś nie poszedł na piwo (pewnie i tak by nie poszedł - ale mam pewność ))
rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora