Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 16:33   #4162
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
A pewnie, że ma dużego, razem z Olkiem rządzą! Depp.. Stoi na piedestale obok Majkela. Moje dwa ideały.

Właśnie wysłuchałam This is it.. Chyba już ze mną lepiej, bo przyjęłam to ze spokojem i radością. Swoją drogą nie mogę się doczekać 30 października i filmu..
ciiii, pan na D. zostal tu oficjalnie zakazany, bo stresuje Groszka

a ja ide na TII 28

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
Twój nick przypomina mi płatki Cheerios
tez uwielbiam cheerios ale akurat moj nick jest wyrazem milosci dla lata i slonecznej pogody oraz Grecji, bo ilios=slonce [po grecku]

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Jestem już ale normalnie powiem wam coś zakochałam się w moim nowym ortopedzie-pierwszy raz u niego byłam bo normalnie to mam stałego ale tamten mnie tylko operuje a ten takie drobnostki leczy.Jak mi wypisywał papiery na rente to zadzwonił mi telefon to był sygnał i po kilku sekundach melodii poznał i powiedział "o Beat it,super" a ja się go potam "skąd pan wie" a on rozpiął kitel i pokazuje koszulkę "King of pop" myślałam ze padne jak długa wogóle super gość wesoły, cały czas sie śmiał.
woooow
w ogole trzebaby zrobic galerie dzwonkow ja mam motyw ze smooth criminal
ilios jest offline Zgłoś do moderatora