2009-10-12, 18:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy ktoś szuka pracy?
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Kolega zadzwonil do tego swojego kolegi żeby podpytać co-nie-co. Przede wszystkim o to, czy faktycznie potrzebuja do pracy papierkowej, bo często się okazuje, że pod nazwą praca biurowa kryje się telemarketing, czy przedstawiciel handlowy  Przedstawicieli też szuka, ale ja składałam na ofertę pracy biurowej i chodzi tu o pracę w sekretariacie. Rozmowę mam o 18.30, do biura mam 3 minuty na nogach
Sroda już niedługo - wtedy ma dzwonić facet z biura projektowego, gdzie byłam w czwartek na rozmowie, jesli zdecyduje się na mnie. Bardzo bym chciała bo praca wydaje się ciekawa i fajna
A ja uwielbiam  I dlatego szukam pracy w biurze 
|
ja to wole hotelik, restauracje, ruch i te sprawy ale ciezko z tym u mnie bo tam gdzie sobie dorabiałam troszku wykorzystują a po 3 kłótniach z szefową powiedziałam pacałuj mnie gdzieś a miałąbym posade recepcjonistki ale żadnej chwili dla siebie bo tam praca to non stop i jak widziałam dziewczyne którą tam zadtrudniali to wyglądała super a jak zobaczyłam ją po pół roku pracy tam to aż sie załamałam;/ mozna pracować ale nie takim kosztem
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika  Nasze szczescie
|
|
|