2009-10-12, 18:09
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Napisane przez FeelingGood
Myślicie, że nauczyciel będzie taki chamski i walnie jutro mi kartkówkę niezapowiedzianą ? W dzień nauczyciela? Chybaa nieeeeee .. 
|
po nauczycielach mozna sie wsystkiego spodziewac ;p
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
a mnie kurde jednak nie ominie jutro religia i będę mieć spr. z rozważań do tajemnicy różańca  i że niby co ja mam napisać  
w ogóle ten ksiądz mnie wkurza..
wymyślił sobie, że KAŻDY będzie miał ocenę z ewangelii z ostatniej niedzielnej mszy.. na każdej lekcji poniedziałkowej ktoś inny mówi o czym była ewangelia i czytania ;/ a co, jak ktoś do kościoła nie chodzi? jak w końcu padnie na mnie, to nawet nie będę kombinować, tylko powiem, że nie wiem i tyle.. bo wychodzi na to, że on ocenia to, czy ktoś był w kościele czy nie :/ no paranoja jakaś ;]]] dobrze, że chociaż dostanę świstek o ukończeniu kursu przedmałż. ;]]
jakie zaciągnąć?
to jeden z nielicznych filmów na jakich byłam z klasą i nie żałuję...
no może jeszcze film o Popiłuszce był ciekawy, ale Katyń jakoś mnie nie porwał ;]
|
w gimnazjum tez ksiadz wymagał od nas znajomosci Ewangelii niedzielnej jak sobie pomysle co wtedy za przekrety robiliśmy to aż smiac mi się chce 
film o ks. Popiełuszce też mi się podobał 
Cytat:
Napisane przez parodia
|
;d
Cytat:
Napisane przez blue_apple
...
i dziś doszłam do wniosku, że nie zdam matury 
|
no co Ty ? czemuuu :d
przypominało mi sie ze musze napisac na niemiecki opowiadanie o swoim przyjacielu ;] swietnie.
|
|
|