Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 21:48   #133
gaspared
Przyczajenie

GG do gaspared
Dot.: Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!

Moje kochane! Czuję się tak jakbym was zaniedbała bo cały dzień nie miałam chwili wytchnienia i dostępu do kompa(te studia;/) ! taki tryb życia w biegu raczej nie dobrze wpływa na moje odchudzanie bo będąc cały dzień na uczelni prawie nic nie jem (brak czasu) a jak tylko wracam do domu to wręcz rzucam się na jedzenie! I to nie zwracając uwagi co mam pod reką
Ale dzisiejszy dzień i tak zaliczam do udanych bo powstrzymałam się i nie zjadam nic słodkiego, ani jednego wafelka czy batonika! ;d

Mam ten sam problem z hula-hop, ahh moje biodra sa do kręcenia kołkiem kompletnie nie stworzone! Spada po 2 sekundach a aj zażenowana niepowodzeniem rzucam je w najciemniejszy kąt! :P ale za to biegam tylko że teraz pogoda taka brzydka, zimno i w ogóle buro-ponuro...

DARK CHOCOLATE też boję sie wagi! Jak niczego innego, to juz nawet pająki są mniej przerażające niż ta świadomość że zaraz waga wskaże mi wynik! strach się bać;D

pozdrawiam was Kochane goraco
gaspared jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując