Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-12, 23:20   #4574
ocziko
Raczkowanie

GG do ocziko
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?

HEJA! Czytam tak sobie te posty i pozwol KAROLINKO86 ,ze Ci podpowiem , moge????? Może moj punkt widzenia da Ci do myslenia, a moze w ogole to zingnorujesz Nie wiem ... ,ale

Moim zdaniem nic na sile, jak Ci sie nie spodobal od razu - nie zmuszaj sie do znajomosci z nim - nie chodzi o wyglad , ale odczucie, ktore towarzyszy po rozmowie z nim, jego intelekt, jego trzeźwość umysłu w znaczeniu - bystrość itp. Mowi sie ,ze zakochanie przychodzi z czasem - tak? Nie wydaje mi sie. Dobrze piszesz, ze wspolnych tematow brak - bo tak naprawde wazne , żeby chlopak wykazal zainteresowanie TWOJA OSOBA i chcial porozmawiac o tym co CIEBIE KRECI i poswiecal Ci duzo uwagi. Rozmowy o grach i pilce to niech zostawi kolegom przy piweczku ::P , jesli Ciebie te tematy kompletnie nie interesuja. Chlopak bedzie sie staral , bo pewnie jestes niezlym KASKIEM - w koncu niedlugo Pani Magister, ale ...

Mozna dac mu szanse, ale o dalej ? Niech o Ciebie zabiega, ok... ? Ale czy na pewno tego chcesz? Moze kierujesz sie bardziej tym, ze wzbudzilas w nim zainteresowanie? Na poczatku zawsze chlopak sie interesuje dziewczyna - to zrozumiale, chce ja poznac. I obojgu to na reke. Jak juz sie poznacie - bedziesz wiedziala w sumie , czy chcesz kontynuowac znajomosc na zasadzie - PARA. Mysle, ze pare nie zobowiazujacych spotkan to nic wielkiego i sama potem bedziesz wiedziala pewnie jak postapic Moze okaze sie fajnym kuplem? Kolega? Przyjacielem? Kto wie!?

Nie daj sobie tylko zamydlic oczu pieknymi smskami, bo oni to wszyscy mocno w gębusi są :P A potem okazuje się ,że w życiu czasem chowają głowę w piasek , ihihihih.