Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-13, 08:47   #1433
rumiankowa
Zadomowienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
gosik ja się boje ze zostane sama
naprawdę wolisz być z nim niż sama?
nie wątpię, że jest wspaniałym człowiekiem, kiedy nie pije. na tym też polega alkoholizm...
ale kiedy pije - nie szanuje ani Ciebie, ani dzieci. a słowa przeważnie bolą mocniej niż uraz fizyczny. i na pewno nie raz do Ciebie wrócą. (mój ojciec powiedział mojej mamie coś po pijaku, bo go zdenerwowała i chciał, żeby zabolało. udało mu się. minęło 4 czy 5 lat, a ona nie umie zapomnieć ani wybaczyć. niby na co dzień jest w porządku, ale przychodzą takie dni, że sobie z tym nie radzi. a wiesz co jest najśmieszniejsze? obwinia siebie. uważa, że ojciec nie powiedziałby tego, gdyby ona - i tu cała litania co mogła i powinna zrobić.
nie przekreślam Twojego tż-a. ale uważam, że w tej chwili musisz myśleć o dzieciach i sobie. nie masz w nim oparcia Caro. nie masz pewności, czy dziś wróci trzeźwy czy nie. nie da się tak żyć na dłuższą metę...
Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Właśnie mi się wyaje że mojemu ciemiączk się wolno zresta, w książeczce ma napisane 2cm na 3 cm, jak jest u was? To zapis z 10 wrzesnia jest.
nie wiem, Gośka ma wpisane "urodzeniowe" ciemiączko 1x1

na pewno chciałam odpisać komuś jeszcze - ale komu i co, to nie wiem
rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora