Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-13, 09:38   #1459
boszenka69
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Hej mamusie

Właśnie wróciłyśmy od lekarki No i powiem Wam co się dowiedziałam w sprawie tej niechęci do mleczka...

otóż "niektóre dzieci tak mają, że po wprowadzeniu szeregu nowych dań obrażają się na mleko, należy nie zmuszać dziecka do picia, próbować podawać mleko w innych formach typu kaszki, kleiki.... i to minie, a mała za jakiś czas znowu powinna pokochać mleczko"

zobaczymy, jak w przeciągu 2 tygodni nie minie to pójdę do innego lekarza, już w Irlandii. Tymczasem wczoraj na kolacyjkę podałam jej PRZYSMAK NA DOBRANOC z HIPPA bogaty w mleko, owoce i wapń. Bardzo Blanci smakowało (mi też, bo spróbowałam łyżeczkę)-tylko słoiczek ten zawiera gluten, więc tym razem nie podam małej porcji kaszki do obiadu, żeby dzienna ilość glutenu została zachowana. Aaaaa i te słoiczki niby są od 4. i 5. miesiąca. Zależnie od smaku
Znalazłam nawet taki: "kaszka manna z mlekiem i czekoladą" od 5. miesiąca!!!!!
Załącznik 2580632

Marika niby mamy tam jakiś znajomych, ale tak szczerze mówiąc to samych dalekich (oczywiście nie licząc kumpla z którym mieszkamy). Brakuje mi jakieś fajnej babeczki do plotek i spacerów z dzieciaczkami ehhh Ale pocieszam się, że teraz będziemy mieszkać na przeciwko takiego duużego parku, więc może zaczepię jakąś mamuśkę kiedyś

Ania przepiękny avatar!!!

Mell dzięki za odp Już sobie zaplanowałam, że przygotuję mule na romantyczną kolację w rocznicę naszego poznania... podobno afrodyzjaki ....

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
Martwi mnie jedna rzecz wasze maluszki przewracja sie już na boki i brzuch mój mały nie ale to pewnie dlatego że bardzo mało lezy bo jak już nie spi to na rączkach siedzi już chyba z miesiąc nie opiera się o mnie przy siedzeniu musze go częsciej kłasc niby leży ale ćwiczyc mu się nie chce
Bercia nie martw się Moja Blancia niedługo kończy 6. miesięcy i też się nie przewraca. To znaczy kiedyś to robiła, a teraz ani myśli... woli obserwować świat leżąc na brzuszku
Śliczne te bodziaki

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Nadrobic to ja juz nie nadrobie ale od dzis to juz czytac bede
U mnie duzo zmian
Syn w przedszkolu Gabi siedzi od tyygodnia sama , jedziemy do Polski za tydzien
Przemeblowywalam mieszkanie
Zazegnalismy kryzys malzenski
i to chyba tyle

rzeczywiście sporo zmian, zaglądaj do nas częściej kochana

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość

Wklejam link nawilzacza, ktory kupilam. Jest najtanszy na allegro, mam nadzieje, ze sie sprawi. Jak przysla to zdam relacje

http://allegro.pl/item761165310_nawi...rakc_cena.html
Świetny ten nawilżacz!!!
No właśnie lekarka mi dzisiaj wspominała, że koniecznie trzeba się w coś takiego zaopatrzyć

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2009-10-13 o 09:41
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora