2009-10-13, 11:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy, pielęgnacja i kuracje dla cer suchych, naczynkowych, wrażliwych. ZBIO
No tak - nie po niemiecku. Po holendersku. AVENE i LRP poznałam dopiero w Polsce. Dla mnie totalne fiasko. A VICHY to już kompletnie podrażniało.. Nie wiem dlaczego ? Z AVENY używam jedynie filtr +50 w kremie . Tłuściutki i fajniutki ! Uwielbiam tłustości na twarzy. Monika - uważaj : EUCERINE ma dwa kremy {w Holandii} z mocznikiem. Jeden tylko z mocznikiem i drugi : mocznik + Carnitine. Ten pierwszy : ot, taki sobie, bez rewelacji. Podpowiedziałaś mi o zamówieniu w aptece. Nie wiem, ale spróbuję zapytać. Może ... Od pewnego czasu kusi mnie krem z firmy NUXE z serii : Reve de Miel. Miałam szampon z tej serii. Rewelacja ! Ale ... koszt tego kremu to prawie 100,oo zł. Dlatego też napisałam jedynie : kusi mnie. Mimo usilnych prób i różniastych podchodów nie mogę upolować w aptekach próbek. A trochę obawiam się tego "miodu" na moje naczynka. Nie tracę jednak nadziei !
Pamiętam także, że w niemieckim LIDLu kupowałam groszowy krem z firmy CIEN. Był on w ogromniastym, okrągłym, niebieskim opakowaniu. Jak się nazywał - nie pamiętam. Coś tam: ... do twarzy i ciała bodajże. Tylko, że też są {były} dwa te kremy . Jeden w białym opakowaniu pod szumną nazwą : Sensitive - straszliwe nieporozumienie i właśnie ten w niebieskim opakowaniu. REWELACJA !!! Koił wszystkie podrażnienia, uspokajał zaczerwienienia i naczynka. Jeśli jeszcze istnieje - spróbuj.
|
|
|