Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-13, 10:41   #2010
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez ~Ania26 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki,
U nas też pada (na razie naszczęście deszcz). Leżę sobie w łóżeczku, bo Piotruś śpi i wcinam torta urodzinowego mojego tż'a. Pyszota-sama zresztą piekłam Październik to u nas miesiąc imprezowy: 8go nasza rocznica ślubu, 10go urodziny tż'a, 15go imieniny mojej mamy a 21 urodziny naszego kochanego synka. Imprezke urodzinową dla synia robię w domku za 2 tygodnie. Goście już zaproszeni i menu też już prawie ustalone.
Ja dziś czuję się ok, chociaż na spacerku nawet dziś nie byliśmy bo taka szaruga za oknem, że szok. Za to wczoraj-maaasakra!!! Tak strasznie bolała mnie głowa i tak mnie muliło, że wszystko skończyło się mega wymiotami Głowa niestety nie przestała boleć. Rano, aż się bałam wstawać, ale naszczęście przeszło. Pozostało tylko osłabienie ale narazie mnie nie mdli

Podaje tobie Reke bo mam to samo co ty teraz jest jak w kratke dzis wstaje bezobjawowo a na drugi dzien ledwo co z wyrka sie zwloke i zaraz musze pedzic

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora