Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 10:50   #1486
esti1984
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

hey dziewczynki

byłam dzisiaj w laboratorium na badaniu krwi....jutro wyniki ale pewnie stanu zapalnego już nie mam

no i dzisiaj otwarcie ROSSMANA koło mnie poleciałam tam szybciorem po lekarzu sama żebym mogła wszystko obejrzeć wydałam 100 zł i dostałam całą siatkę prezentów min... żel pod prysznic dove mały, mały clear szampon, mały dove balsam, duży lakier do włosów got 2b, szczoteczka do zębów Johnsona co czyści zęby-język i policzki , mała paczka jedzenia dla kota (ale kota nie mam) jakieś próbki dla facetów, i duża parasolka siatka z prezentami większa niż moja z zakupami
aaaa no i nie wiem czy w każdym rossmanie czy tylko tutaj z powodu otwarcia takie promocje ale mleko bebilon duże 800g 31,99-, a ja zawsze płacę 39 zł i np szampon loreal 400 ml - 10,99-,

przeczytałam 2 ostatnie strony ale nie pamiętam co komu.

aniu
śliczne zdjęcie pokaż nam więcej może zrób album dostępny tylko dla przyjaciół? w swoim profilu.

dziękuję za komentarze

Ibana kapciuszki kupiła teściowa w leclercu one mają takie kwiatki czy słoneczka i to grzechocze a Nikola je łapie i zjada

będę później
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora