Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Organizacja zielonej szkoły za granicę gimnazjum
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-13, 12:42   #1
robaszekk
Zadomowienie

Organizacja zielonej szkoły za granicę gimnazjum

Dziewczyny, potrzebuję pomocy Jestem uczennicą klasy trzeciej gimnazjum. Dwa lata cała nasza klasa była na wycieczce we Włoszech na tydzień, kosztowało nas to około 450 zł, spaliśmy w przyczepach campingowych, mieliśmy mnóstwo rozrywek, zwiedzania - jednym słowem było super, pomimo nieciekawych warunków w campingach - ale nikt uwagi na to nie zwracał. W tym roku wychowawca poprosił, abyśmy sami przedstawili mu jakieś propozycje ofert wycieczek, pokazali jakieś oferty z biur podróży, a dopiero potem będziemy wszystko omawiać. Moim zadaniem jest teraz znaleźć jakąś ciekawą ofertę zagranicznej 'zielonej szkoły' na takich warunkach - ma być do 800-900 zł, 7-10 dni, lokum nie jest ważne, tak jak wspomniałam wyżej - mogą to być nawet campingi. Kiedyś, dawno temu tu na forum był poruszany temat jakiegoś taniego biura podróży które organizowało obozy, kolonie, zielone szkoły we Włoszech, Grecji, Hiszpanii, Bułgarii itd. właśnie na takich samych zasadach - tanio, campingi albo jakieś domki itd. przeszukałam forum, ale to po prostu igła w stogu siana. Czy wiecie może, gdzie już teraz (wiem, dopiero październik, ale musimy się rozejrzeć wcześniej jako trzecia klasa - ponieważ czekają nas egzaminy itd.) znajdę jakieś oferty zielonych szkół, obozów, zgodne z moimi, a raczej mojego wychowawcy wymaganiami? Proszę o pomoc, bardzo zależy mi na jak najszybszym znalezieniu takich informacji.