Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-13, 15:15   #27
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
O ja nie zniesłabym

Ano wypadałoby.

Weszłyśmy na taki temat że jeść mi si odechciało..a powinnam już wsunąć sałatę
Dobry temat na odchudzanie

Ja kiedyś byłam u kumpla, który akurat miał małego pieska...wchodzę, a tam na środku pokoju kupa. Myślałam, że może nie zauważył, ale zaprosił mnie do pokoju, sam wszedł, kupkę tylko przestąpił (na pewno widział) i nic. Wszyscy siedzieli w tym pokoju, a ta kupa leżała na środku cały czas...Masakra, ja bym się ze wstydu spaliła w takiej sytuacji..

Haniu, a jeszcze a propos tego, co pisałaś, że Twoja sunia śmierdziała pomimo kąpieli....to akurat częste kąpiele powodują, że psy śmierdzą. Niektóre psy, głównie myśliwskie, mają futro powleczone taką substancją, jak kaczki..., że wystarczy, że się otrzepią i brud odpada sam, a futro nie namaka, nie pochłania wody Im częściej się takiego psa kąpie, tym więcej tej substancji się wydziela...a ona jednak troszkę trąci... Takie psy powinno się kąpać tylko w sytuacji, kiedy jest to niezbędne...np. jak się wytarzają w jakimś świństwie...ale wtedy też zaraz po kąpieli nie można wypuścić psa, bo wytzarza się znowu, żeby zniwelować drażniący go zapach chemikaliów

Ok, już się nie wymądrzam

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-10-13 o 15:24
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora