2009-10-13, 15:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
Napisane przez Masza711
Horo...człowiek kreuje swoja rzeczywistość, świat jest taki jakim go widzimy, chcemy widzieć. To co nas otacza interpretujemy na swoją modłe-z wygody, z przyzwyczajenia, dlatego ze z takim bagazem na swiat wypusciła nas rodzina pierwotna. Wiesz, ja nie mam do Ciebie zalu o to, że stawiasz sie w roli ofiary(ale prosze, kontroluj te zapedy)-Twoje życie było, jest takie a nie inne wiec masz powody ku temu. Kiedys Ci juz napisałam, że to mozna zmienic i ja głeboko wierze, że jesli popracujesz nad sobą dasz rade, dźwigniesz  Jesli chodzi o Twoje piersi, na litosc boska ile razy ja mam Ci pisac ze to Ty masz byc zadowolona a nie ja ?! Ale Ty nie mozesz mnie zmusić by mi sie one podobały.Ja z szacunku do Ciebie nie bede Ci wciskac ze pieje na ich widok bo tak nie jest
I jeszcze taka mała dygresja...zauwaz kto ma odwage wprost napisac co mysli o naszych zelkach-kobieta Brezniew i trolle...A ze to najczesciej Tobie sie "obrywało" tez powinnas wziąc pod uwage...Nadmienie jeszcze, ze to ja byłam zbanowana dlatego ze starałam sie Ciebie bronic. Bo nikomu z zewnątrz nie wolna pisac zle o naszych dziewczynkach. Tylko my, dziewczyny bedace w temacie, mamy prawo wyrazic tu swoją opinie. I mimo tego, ze grasz mi teraz tak na nerwach tak ze głowa mała, zawsze stane w Twojej obronie i kazdego trolla bede banic z siłą wodospadu 
|
Ja... ofiara ??? Z takim biustem??? Przenigdy   klask i: i nijak się do tego ma moje zycie, które... nareszcie zaczęło się ukladac po mojej mysli   ... do tej pory za dużo było we mnie pokory, a za mało pazura 
ps. hmmm.... w ciagu ostatnich paru dni zauważyłam to zielenienie z zazdrości... bezcenne
|
|