Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - perfumy, pielęgnacja..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-13, 17:31   #1
iwcia74
Zadomowienie

Przekupka: 53 pkt / 98% pozyt.

perfumy, pielęgnacja..

nieaktualne, zapraszam do nowego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post17119669

dodaję

* kredka do oczu YSL, kolor nr 7 (brązowa), zostało tyle ile na zdjęciu

* tester piątek diora nr 916

* Clinique redness solutions, baza dla cery naczynkowej z firltrem spf 15, pojmność 40 ml, zużycie oceniam na max. 5 ml

najnowsza dokładka!!!

*Clinique, All about eyes rich, miniatura w słoiczku, 7 ml, nowa.

*Sephora pojedynczy cień Strass, kolory: 06,13,16 wszystkie zużyte w stopniu minimalnym, niżej załączyłam zdjęcia

mam do wymiany

*Dior "piątki", kolor Urbanity, (stara wersja), zużycie: środkowy waniliowy w 80 %, reszty zostało po ok 60%

*Dior "piątki" kolor 640 moonray zużycie nie więcej niż 10%

*Pupa Gloss Chic, pomadka dająca efekt błyszczyka, mój ma kolor rossette, taki złamany brzoskwinią róż, kwc http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4749

*Lancome, Color Fever Gloss, Błyszczyk 118 Saturday Red, kod MD235, 6 ml, użyty kilkakrotnie, ale ubytku praktycznie nie widać. mam z wymiany z Ankie83, ale okazał się zupełnie w nietwarzowym dla mnie kolorze (koralowa ciepła czerwień)

*Schwarzkopf Taft Play Look moddeling paste, pasta modelująca, pojemność 130 ml, zużycie ok 10%

*Veet Plastry do depilacji dla skóry normalnej (masło shea i wyciiąg z czerwonych jagód), w opakowaniu zostało 12 (x2) plastrów (z 20-stu)

*miniatury
1. Versace L'Homme edt 15 ml
2. Lolita Lempicka jabłuszko edp, odlewka robiona przez mnie osobiście, 20 ml
3. Lolita Lempicka edt 5 ml
4. Hermes Bel Ami 8 ml
5. Estee Lauder Beyond paradise połowa z 5 ml
6. YSL Paris 7,5 ml
7. Chanel pour homme Antaeus 5 ml
8. Guerlain Derby 10 ml

w zamian najchętniej przyjme pachnące mazidła do ciała, olejki, pilingi, dobry krem przeciwzmarszczkowy, kosmetyki pat&rub, każdą ilość Comptoir Sud Pacifique Bois de Filao .

Dr Scheller krem do twarzy z olejkiem arganowym i amarantusem pojemność 50 ml,zużycieok 10 ml

Dr Scheller krem do twarzy jojoba i shisandra pojemność 50 ml, zużycie ok 10 ml

Nuxe Creme Etincelante krem z kwasami owocowymi, pojemność 50 ml, zużycie ok 15 ml

Therme skincare african shea body butter, pojemność 250 ml,zużycie ok 50%

Viviene Westwood Boudoir EDP pojemność 75 ml,zużycie ok 50%, kod 1204842568 nieaktualne

Alexander Mc Queen Kingdom EDP pojemność 30 ml,zużycie ok 30-40% kodu na flakoniku nie mogę znależć, ale mam kingdom z wymiany z Femme Fatal więc sądzę że są oryginalne nieaktualne

Chanel puder prasowany kolor 40 lilas, pojemność 14 gr, zużycie ok 20%

Isadora face glow powder, limitowany rozświetlacz kolor 24 after beach, pojemność 10 gr, zużycie ok 15%

Artdeco cień do powiek magnetyczny wraz z kasetką mieszczącą dwa cienie
Sephora poczwórne cienie, ubytek minimalny
Bielenda odprężająca maseczka plus skoncentrowane serum z kwasem hialuronowym (po 5 ml serum i maseczka), posiadam dwa takie zestawy, nowe

Bielenda maseczka plus serum Soja plus wit.E (każde po 5 ml, mam 1 taki zestaw), nowe

Dior Nude, podkład, kolor 010, zużycie ok 10%
wymienię tylko na coś extra bo zasadniczo wszystko mi w nim pasuje, ale wolę jednak mniej gęste podkłady

*Maseczka trójalgowa z mazideł, ubytek jak na zdjęciu
*Meteoryty Guerlain, mieszanka glitteringów (od nich jest też opakowanie) i welurów-14 kuleczek co daje ok 1/4 opakowania
*brązer Lacome Bamboo, zużycie: ok 5%, użyłam kilkanaście razy

*Meteoryty Guerlain, wersja limitowana w kolorze White Pearls, połowa opakowania w opakowaniu zastępczym (pudełko poszło w świat z drugą połową kulek)

*podkład Maybellinehttp://www.maybelline.pl/produkty/tw...52l526l527.htm , kolor rose beige, ok 3/4 opakowania, tyle że tak mnie wkurzała ta tubka nad którą nie mogłam zapanować, że przelałam podkład do wyparzonego słoiczka po maseczce nuxe.
*róż/rozświetlacz Dior Pro cheeks kolor 815, prawie nowy (parę razy maźnięty, kartonika widocznego na zdjęciu już nie mam, w między czasie wydawało mi się że nie będe go wymieniać i kartonik wyrzuciłam)

Edytowane przez iwcia74
Czas edycji: 2010-02-11 o 14:19
iwcia74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując