Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-13, 20:06   #4993
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
no jasne ja bym się nawet nie zastanawiała 2 sztuki to b.b. mało
ja kupowałam w Carrefourze w Arkadii było ich całkiem sporo
nie wiem, czy się wyrobię..
zdrowiej szybko oczywiście tego samego życzę Isie

kosmetycznie zaszalałam szminką KissKiss Baby - Rosy Nude jest cudowna, już ją uwielbiam po części to zasługa zachwytów Lizzie ()
Nina, wiedziałam że się skusisz w końcu ale przyznaj, piękna jest

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Witam Was

Ja też jestem z doskoku, ostatnio przez nawał pracy nie bardzo mam czas na to , co bym chciała... Ale udalo mi się ruszyć z moją mgr, co prawda mam dopiero ledwo ponad 3 strony, i jeszcze 3,5 tygodnia do oddania pierwszego rodziału, ale strasznie się cieszę, że w końcu to ruszyłam Najgorsze jest ruszyć, powoli się rozkręcam i nie wydaje mi się to już takie straszne

W ramach wolnego popołudnia byłam dziś na pedicure,odebrałam z pozty Insta-Dri SH z poczty (Zaraz będę testować ), i upatrzyłam torbę w Aldi
Poza tym dorosłam chyba do puszczenia w świat kilku malowideł, które leżą nieużywane ... No i mam sporo resztek, końcówek. Zaniedbałam się też ostatnio w balsamowaniu, co niestety widać na mojej skórze, szczególnie teraz, kiedy zrobiło się chłodno

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Nina, zazdroszcze szminki ! Musisz przynieść na któreś spotkanie i się pochwalić
Madzia Gratuluję ruszenia z pracą, teraz już pójdzie jak z górki, rzeczywiście, najgorsze jest zacząć. Będziesz na czwartkowym spotkaniu?

W ogóle to się przeraziłam, że jutro tylko 2 stopnie i śnieg ma padać dziś już strasznie przemarzłam, chyba pora wyciągnąć z szafy ciepłe kozaki i zimowy płaszcz Ale nie pamiętam już kiedy ostatnio padał śnieg w październiku...