|
Dot.: Warszawa - marzec
Cytat:
|
Napisane przez Ines1985
Hmm.. nadal nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi.
Zrobiło się COŚ z niczego.
Jakieś tam osoby przygladaly sie naszemu watkowi... Jeśli o mnie chodzi to... co z tego? To forum publiczne, niech sie przygladaja. Ja to nawet podziwiam, ze im sie chcialo to czytac. Przeciez nawet my sie gubimy w tym watku a co dopiero osoby ktore w tym wszystkim nie uczestnicza...
Agusia i Lexie jako jedyne z nas widza osoby ukryte i zauwazyly ze ktos zaglada tu bardzo czesto... Agusia poinformowala nas o tym, bo moze jakas Warszawianke to niepokoi i np. przestanie sie czuc swobodnie w tym wątku. OK. Mnie to ani grzeje ani ziębi, ale moze komus sie ta informacja przydała...
Ale przeciez Agusia nie rzuciła tu żadnymi nickami!
Wiec o co tyle krzyku?
Nie chce mi sie wierzyc ze ktos sie poskarżył. BO NIBY NA CO???
|
właśnie! niektórzy pisali tu o bardzo prywatnych sprawach, bo atmosfera się zrobiła bardzo towarzyska i naprawdę można było o wszystkim pisać. co innego jak ktoś regularnie czyta i sam nie raczy się udzielić w dyskusji - taka wiedza mogła się przydać przy podejmowaniu decyzji czy pisać o czymś bardzo osobistym, czy nie..
po co tyle krzyku? bo ktoś chyba się nudzi i problemy musi wymyślać..