Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 16:49   #560
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez jovikzu Pokaż wiadomość
witam wszystkich!

2 ostatnie wieczory spędziłam na czytaniu tego forum i powiem krótko - super!
Eva ID podajesz rewelacyjnie informacje, ha kiedy Ty znajdujesz czas na pisanie dolączę do Was w kwietniu 2010 prawdopodobnie. jade z mężem i dwoma córeczkami, forma ma dla mnie tez znależć prace a dla dzieci szkole i przedszkole. a z mieszkaniem tylko mam pytanie- dla rodziny z 2 dzieci jaka dzielnica byłaby najlepsza? blisko np szkoły Goethe Institut??
pozdrawiam serdecznie
Witaj Jovikzu, powiem nieskromnie.... jak to miło coś takiego przeczytać dziękuję.

Staram się podawać informacje sprawdzone, w miarę możliwości też je aktualizować. Bardzo pomagają mi tutejsze Emigranckie Abudhabijki, które czasem uaktualniają te wiadomości.

Nie mam teoretycznie czasu na pisanie, a praktycznie urywam sobie czasem kilka minut dla relaksu.

Goethe-Institut jest w Dubaju i Abu Dhabi, o który pytasz bo nie napisałaś?

Jeśli Twoja firma załatwia Ci tu na miejscu wszystko, to pewnie i mieszkanie otrzymasz? Jeśli to będzie tzw. mieszkanie tymczasowe, to będąc już tutaj rozejrzysz się na spokojnie.

Kiedyś już pisałam o mieszkaniach w Abu Dhabi.... jedno jest nadal aktualne, wynajęcie ich jest piekielnie drogie, droższe niż w Dubaju.... wiele osób mieszka w Dubaju i dojeżdża do pracy w Abu Dhabi, to jakieś 120-160 km, w zależności od dzielnicy.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2009-10-14 o 16:50
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując