2009-10-14, 21:31
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka
Reszty nie chce mi się pisać raz jeszcze. Ale za to z przyjemnością napiszę jeszcze raz, że w poniedziałek mam obronę. Pani z dziekanatu jak do mnie dzwoniła, to mi powiedziała, że na razie od promotora i od recenzenta mam 5  teraz muszę tylko zrobić dobre wrażenie w poniedziałek 
|
Super
W poniedziałek już tylko piąteczka Ci grozi
Cytat:
Napisane przez metkaa
przede wszystkim chciałam powiedziec ze dzis (w ten cudowny dzien) dołaczyłam do grona tych, ktore maja suknie slubne, bardzo sie ciesze z tego powodu, poszłysmy do salonu w ktorym juz byłysmy i w ktorym jedna suknia podobała mi sie najbardziej, przymierzyłam jeszcze 2 inne ale jedna miała taka koronke na klacie i ramionach i jak podniosłam rece to o mało sie nie popruła  , nie praktyczna wogole, 2 była tez ładna ale siostra stwierdziła ze pierwsza najlepsza,
|
Gratulacje
Wklejałaś ją już gdzieś?
Dziewczyny kochane
w tym dzisiejszym śniegu, błocie i wietrze pojechaliśmy z Tż na drugi koniec miasta na spotkanie z Dj'em, no i... podpisaliśmy umowę
Wiem, że trochę się pospieszyliśmy, bo był pierwszym z którym się spotkaliśmy, ale ciężko było mi w ogóle znaleźć kogoś kto by mi spasował, a dziś na spotkaniu dobrze nam się rozmawiało, do repertuaru muzycznego i zabaw mamy podobne podejście.
Mam nadzieję, że będzie fajnie
|
|
|