Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-14, 22:34   #1467
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Matko... byłam z TŻ na zakupach. Z Nim to gorzej niż z babą... W końcu po godzinie chodzenia po sklepach udało Mu się kupić kurtkę Ja już swoich sklepów nie zdążyłam obejrzeć Ale na pocieszenie dostałam śliczne koszule nocne
Tak samo jak z moim....ja to idę, coś mi się podoba to kupuję a temu to nic nie pasuje! I zawsze w połowie zakupów jest: "soooooorrryyy misiek że tak wybrzydzam..." i zabiera mnie na coś dobrego potem

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a jeszcze odnośnie snu po południu, to jakoś zawsze jak się budzę to jestem jeszcze bardziej zwalona niż przed snem, a potem jakoś tak mi sie przestawia, że jak doszło trochę snu po południu to jeszcze ciężej zasnąć w nocy. Dlatego jeśli mnie nie zwali z nóg to raczej nie praktykuję spania w dzien A teraz w sumie kiedy nie pracuję i powinnam sobie odpocząć po nauce mogłabym sobie na to pozwolić... tylko że Jazz masz rację, to ta pogoda tak działa, ja na każdą zmianę ciśnienia reaguję bólem głowy albo zawrotami
Certina a może po prostu jesteś rozespana? Przyzwyczaiłaś organizm do późnego zasypiania i teraz chyba będziesz musiała się pomęczyć...Ale spoko. Znajdziesz pracę ( co oczywiście stanie się już niedługo) pewnie to zmęczenie ci przejdzie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No właśnie,a no jesli tak to spoko. Ja pokazałam tz-towi te zaproszenia które wkleiłam i powiedział,no fajne.zbytnio przyjrzeć się nie miał czasu,bo się szykował do pracy.

Aaś,te zaproszenia ze strony które podałaś też fajne.
No wiem...ale te ceny

Albo te: http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...=B32.087.10741
No boskie wręcz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Zastanowie się nad tymi zaproszeniami. Tylko,że jest jeden szkopuł,bo chcemy umieścić z zaproszeniem karteczki z prośba o pieniązki zamiast prezentów.
Takie coś? http://kartkiizaproszenia.pl/wk%C5%8...OSZEN-88p.html

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
a u mnie, w sumie juz wczoraj, ślub stanął pod znakiem zapytania. Myślałam, że coś się ułoży, ale jest coraz gorzej. jestem załamana.. nie wiem co teraz będzie...
Ojoj. Coś poważnego...?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora