2009-10-14, 22:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
Matko... byłam z TŻ na zakupach. Z Nim to gorzej niż z babą... W końcu po godzinie chodzenia po sklepach udało Mu się kupić kurtkę  Ja już swoich sklepów nie zdążyłam obejrzeć  Ale na pocieszenie dostałam śliczne koszule nocne 
|
Tak samo jak z moim....ja to idę, coś mi się podoba to kupuję a temu to nic nie pasuje! I zawsze w połowie zakupów jest: "soooooorrryyy misiek że tak wybrzydzam..." i zabiera mnie na coś dobrego potem
Cytat:
Napisane przez certina4
a jeszcze odnośnie snu po południu, to jakoś zawsze jak się budzę to jestem jeszcze bardziej zwalona niż przed snem, a potem jakoś tak mi sie przestawia, że jak doszło trochę snu po południu to jeszcze ciężej zasnąć w nocy. Dlatego jeśli mnie nie zwali z nóg to raczej nie praktykuję spania w dzien  A teraz w sumie kiedy nie pracuję i powinnam sobie odpocząć po nauce mogłabym sobie na to pozwolić... tylko że Jazz masz rację, to ta pogoda tak działa, ja na każdą zmianę ciśnienia reaguję bólem głowy albo zawrotami 
|
Certina a może po prostu jesteś rozespana? Przyzwyczaiłaś organizm do późnego zasypiania i teraz chyba będziesz musiała się pomęczyć...Ale spoko. Znajdziesz pracę ( co oczywiście stanie się już niedługo ) pewnie to zmęczenie ci przejdzie 
Cytat:
Napisane przez madmuazelle
No właśnie,a no jesli tak to spoko.  Ja pokazałam tz-towi te zaproszenia które wkleiłam i powiedział,no fajne.zbytnio przyjrzeć się nie miał czasu,bo się szykował do pracy.
Aaś,te zaproszenia ze strony które podałaś też fajne. 
|
No wiem...ale te ceny 
Albo te: http://www.zaproszeniaslubne.net/ind...=B32.087.10741
No boskie wręcz
Cytat:
Napisane przez madmuazelle
Zastanowie się nad tymi zaproszeniami.  Tylko,że jest jeden szkopuł,bo chcemy umieścić z zaproszeniem karteczki z prośba o pieniązki zamiast prezentów. 
|
Takie coś? http://kartkiizaproszenia.pl/wk%C5%8...OSZEN-88p.html
Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa
a u mnie, w sumie juz wczoraj, ślub stanął pod znakiem zapytania. Myślałam, że coś się ułoży, ale jest coraz gorzej. jestem załamana.. nie wiem co teraz będzie...
|
Ojoj. Coś poważnego...?
|
|
|