Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-14, 22:44   #310
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Właśnie - to ja mam pytanko do Syli, bo Jej Lenka tylko o 11 dni młodsza od Jacusia: czy Ty też masz takie chwile, że masz dość??? No i jak z jedzieniem u Was - ile razy w ciągu dnia i nocy, no i jak długo (bo u nas najpierw dłużej było - nawet 30 min., a teraz właśnie ten tzw. "kryzys" 2 miesiąca jak w necie wyczytałam chyba, no i 10 najczęśniej tylko, a bywa, że i 5 tylko, choć owszem intensywnie) No i czy Lenka też zaczyna humorki mieć? Ktoś mi to rzekł ostatnio, że charakterek juz teraz zaczyna wychodzić maluszka - o ludzie!
Ano - to pytanko to też do Alkamor, Zanki, Blondi i Cinusiowej, bo One to już większe baby mają i mogą się z pewnością wypowiedzieć (I hope, że pamiętają?) - to
Chyba pamiętają Oj często miałam dość...teraz też czasem "wysiadam"...niestety ja jestem prawie całymi dniami sama...mąż w pracy...tak było od samego początku więc z jednej strony sie przyzwyczaiłam i musiałam szybko nauczyć się radzić sobie z bąblem jednak z drugiej ten kryzys mnie dość szybko dopadł....Co do jedzenia to myslę, że Jacuś poprostu będzie się już szybciej najadał i te 5-10 minutek mu starczy....to normalne

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

acha slyszalam, ze chlopcy sa trudniejsze w "obsłudze" niz dziewczynki ciekawe czy to prawda
czy ja wiem czy trudniejsi ?? nie wydaje mi się....Fakt, że są w obsłudze inni niż dziewczynki. (napewno więcej sikają!!)

Cytat:
Napisane przez madabede Pokaż wiadomość
Hej Lejdiski!!! Tak Was czasami podczytuje ale się nie udzielam. Jestem mamusią kwietniową i mam śliczną córeczkę Amelkę. Zanka i Alkamor pewnie mnie kojarzą bo czasami udzielam się na wątku mamusiowym.
Dziewczyny super Was się czyta może się wdrożę i też zacznę się udzielać jeśli mnie przyjmiecie???

aha Domi - ja miałam też kupować stojak pod wanienkę bo nie mieliśmy gdzie stawiać ale ktoś na forum mi podpowiedział że można na desce do prasowania kąpać i tak właśnie robiliśmy i super to się sprawdziło.
hello

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Jane
wiesz im dziecko większe tym więcej czasu trzeba poświęcać.Teraz jeszcze mi doszły obiadki i takie karmienie dużo czasu zajmuje.Mały już teraz kumaty chce żeby go nosić wszystko pokazywać i opowiadać Dobrze że mam mamę pod nosem bo ona też sie dużo Olivierkiem zajmuje.Amoje zdrowe odżywianie się powoli skończy bo już owoce i warzywa się kończą

a Jacuś miał kolki? mój miał ale b.krotko miałam te niemieckie kropelki i butelke dr.Browna i szybko pomogło

właśnie moim zdaniem jest na odwrót...najgorsze są chyba miesiące 3-4-5.....Kuba niedługo będzie miał 8 miesięcy i teraz mam w miarę luzik bo umie się sobą zająć...na podłodze siedzi, raczkuje godzinami...a ja mam czas dla siebie jedzenie nie jest problemem....no może niefajne są dni gdzie wszystko jest na NIE ale nie jest to 7 dni w tygodniu

A co do porównywania obsługi chłopców z dziewczynkami to ja jakie takie porównanie mam póki co (moja chrześnica ma 5 lat) i nie widzę większych różnic....zresztą to głównie zależy od dziecka a nie od płci i tyle...

spadam spać

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora