Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-14, 22:48   #1475
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a jeszcze odnośnie snu po południu, to jakoś zawsze jak się budzę to jestem jeszcze bardziej zwalona niż przed snem, a potem jakoś tak mi sie przestawia, że jak doszło trochę snu po południu to jeszcze ciężej zasnąć w nocy. Dlatego jeśli mnie nie zwali z nóg to raczej nie praktykuję spania w dzien A teraz w sumie kiedy nie pracuję i powinnam sobie odpocząć po nauce mogłabym sobie na to pozwolić... tylko że Jazz masz rację, to ta pogoda tak działa, ja na każdą zmianę ciśnienia reaguję bólem głowy albo zawrotami
No ja też tak mam, że spać w dzień nie mogę, bo po pierwsze nawet ajk jestem mega senna to nie mogę zasnąć, a jeśli zasnę to wstaję wypluta i noc z głowy

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
lain jak oduczyc kota wycierania pupy w podloge ;(
Wiem, że pytanie nie do mnie, ale pozwolę sobie coś powiedzieć-kot od tak sobie nie trze dupką o podłogę. Ja wzięła bym kota do weta, żeby sprawdził gruczoły okołoodbytnicze (czy się nie zatkały) lub ewentualnie obmacał jelita, bo może kotek tak reaguje na niemożność wypróżnienia albo inne dolegliwości?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora