2009-10-14, 22:48
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Napisane przez certina4
a jeszcze odnośnie snu po południu, to jakoś zawsze jak się budzę to jestem jeszcze bardziej zwalona niż przed snem, a potem jakoś tak mi sie przestawia, że jak doszło trochę snu po południu to jeszcze ciężej zasnąć w nocy. Dlatego jeśli mnie nie zwali z nóg to raczej nie praktykuję spania w dzien  A teraz w sumie kiedy nie pracuję i powinnam sobie odpocząć po nauce mogłabym sobie na to pozwolić... tylko że Jazz masz rację, to ta pogoda tak działa, ja na każdą zmianę ciśnienia reaguję bólem głowy albo zawrotami 
|
No ja też tak mam, że spać w dzień nie mogę, bo po pierwsze nawet ajk jestem mega senna to nie mogę zasnąć, a jeśli zasnę to wstaję wypluta i noc z głowy
Cytat:
Napisane przez kubusewa
lain jak oduczyc kota wycierania pupy w podloge ;(
|
Wiem, że pytanie nie do mnie, ale pozwolę sobie coś powiedzieć-kot od tak sobie nie trze dupką o podłogę. Ja wzięła bym kota do weta, żeby sprawdził gruczoły okołoodbytnicze (czy się nie zatkały) lub ewentualnie obmacał jelita, bo może kotek tak reaguje na niemożność wypróżnienia albo inne dolegliwości?
|
|
|