2006-03-18, 17:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!
Cytat:
Napisane przez Ananke
To ja sobie znowu pomarudze, tym razem chodzi o jedzenie! Od 3 tyg. (czyli tyle tu jestem) mam koszmarne problemy z cerą! (zawsze miałam, ale teraz to się znacznie nasiliło) Czoło które miałam gładkie i bez problemów (jedyne takie miejsce na twarzy), teraz wygląda strasznie: krostki, grudki.. nie mówiąc o innych miejscach gdzie pojawiły się wulkany! Jestem pewna, że to z jedzenia, szczególnie chleba tostowego. Wiadomo, na początku kupuje się jedzenie w marketach i to tanie (made in tesko), zjada gorące kubki, jakieś sosy do ryżu, makaronu. A to wszystko to jedne wielkie gówno.
Dlatego pytam jak wy się odżywiacie? Czy też uważacie, że tu jedzenie jest gorsze. Jakie produkty macie sprawdzone i godne polecenia.
|
Ja tez sadze ze jedzenie jest gorsze (mieso i chleb szczegolnie).Teraz juz sie przyzwyczailam do niego ,ale napoczatku mi bardzo nie smakowalo.Zawsze mozesz kupywac rzeczy w polskim albo litewskim sklepie.Ja zaopatruje sie tam glownie w wedliny i chleb , ale dostepnych jest naprawde duzo produktow(min smietana ,twarog , maslo , kapusta kiszona i ogorki itd).Staram sie nie kupywac gotowych produktow , kombinuje sama ostatnio glownie z warzywami (mieszkam z wegetarianami wiec od nich biore przepisy).
|
|
|