2009-10-15, 16:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Dobry
Jazz wszystkie suknie piękne Poważnie! Ciekawe jak wyglądają na żywo Będziemy czekać na relację
Cytat:
Napisane przez madmuazelle
A i jeszcze coś,ja to ja ale o tż-ta też się obawiam bo ten jak ma stresy/nerwy to ma rewolucje jelitowe.  Ostatnio mówie mu,żeby też coś wziął przed slubem,a on zażartował że przerwie Księdzu,bo musi iść na kibelek.  Dowciapniś. 
|
Byłoby zabawnie
Ale tak na poważnie, to ja reaguję podobnie na stres... Chyba muszę sobie opracować niezbędnik na ten dzień
Lain ale masz przygody z kociakiem słodziak
Certinko tylko współczuć PM o której mówisz. Mam nadzieję, że żadnej z nas się nie przytrafi taka przykra sytuacja!
A z aplikacją musi się w końcu udać coś znaleźć, innej opcji nie ma!
Chilanes super, że idziesz kupować suknię 
Cytat:
Napisane przez Samoa
w sierpniu i juz ma nawet buty i bizuterię, kupiła wszystko szybciutko i teraz ma spokój  Śliczna ta jej suknia, tylko własnie dla wysokiej osoby, bo wydaje mi się, że mnie przy moim 164 by przytłoczyły te ramiączka a ona chciala z ramiączkami, bo jest bardzo szczupła i nie chciała, zeby jej było kosci widać, w sumie nie uważam, zeby miała gdzies brzydkie kosci, ale to ona ma się dobrze czuć  Wydaje mi się, ze ta suknia dlatego jest tak szybko, bo jest ze starszej kolekcji tak jak moja i jej sukni juz nie ma na stronie madonny, moja jeszcze jest, czyli chyba będa ja dalej sprzedawać 
|
Samoa piękną suknię będzie mieć Twoja przyjaciółka! Szybciutko robi zakupy, ale z drugiej strony to faktycznie co za różnica czy teraz czy na wiosnę A Ty też planujesz teraz polować na buty czy wstrzymujesz się jeszcze z zakupami?
Cytat:
Napisane przez ultraradiola
|
Tylko nam tutaj nie choruj! Nie wolno!
Fajnie, że idziesz mierzyć suknie
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
W związku z tym pytanie, czy jadąc do przyszłych teściów po raz pierwszy jako narzeczona syna (tak się złożyło, że wcześniej nie było możliwości) powinnam coś dla nich kupić? 
Czy może gdy z Mamą będziemy jechać do przyszłych teściów, żeby mogli się poznać mamy obie coś ze sobą przynieść?

|
Wydaje mi się, że nie musisz nic kupować. Chociaż jeśli przyniesiesz jakiś drobiazg, to na pewno im się miło zrobi a planują jakąś kolację czy coś takiego?
|
|