Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-15, 17:39   #2013
iwciag
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
My po niedlugim spacerku, chyba z 40 minutek ale ubierania i rozbierania tyle ze chyba dluzej mi to zajelo niz sam spacer, jeszcze Filip sie zaczal zloscic jak mu kombinezon ubieralam bo goraco mu juz bylo wiec kurtke i spiwor dopinalam juz na dworze bo biedak by sie zagrzal
Na dworku mial smoka i szaliczek na polowie buzi wiec oddychal przez nosekhihi ale
nie wiem czy go nie za cieplko ubralam, bo mial body na dlugi, bluzeczke cienka na dlugi, welurkowy dresik i kombinezon i lezal do tego w tym polarowym spiworze..
Ale mrozno jest, kurcze ja tak rzadko teraz wychodze ze odzwyczailam sie...
No ale ciesze sie bo przewietrzylam mozg i jestem jakas bardziej rzeska

gosik hihi no wlasnie u mnie taki bazarek jest fajny i tam maja kilka sklepow z dzieciecymi rzeczami, nie zawsze wcale wychodza taniej, ale niektore rzeczy rzeczywiscie nie sa takie drogie

iwciag ja tez jakas taka rozgarnieta jestem, zapominam ciagle czegos i chodze jak cma
jesli masz kaszke z malinami z nestle to Ci moge powiedziec ze bardzo smaczna, jadlam
pokazuj bielizne a najlepiej Ty sie w niej pokaz czekam
oj to widze ze u Ciebie dzis bedzie bardzo goraco hehe ciesze sie ze zarazam seksikiem
co do mleczka, to Twoj sporo zjada, a dran malutki sie budzi, ciekawe czemu?
komplecik sliczny

Mell juz zapowiedzialam tztowi ze nie dam mu teraz spokoju jak chata wolna, tylko ze wczoraj tak poszalelismy ze dzis nie moglam sie obudzic do Filipa hihi

anulka dobre i tyle ze w nocy chociaz

Małgos a Ty nie pokazuj mi takich zdjec swojego malego szkraba bo sie znow zakochuje w takich bobasach i mi sie zachce i zmajstrujemy nastepnego
A wyobraznie masz bujna
ale mamusia go zabarykadowałaś, mało cio widaćale śliczne oczka i mały noseczek widaćsłodki
a bielizna nie warta oglądania zwykły różowiasty chłamik, ale myślę, że tżtowi się spodoba, a pokazać to może dopiero się pokaże po tej anulkowej diecie hihihi

a czy za grubo ubrany nie wiem, to chyba Ty musisz wyczuć i w trakcie spacerku sprawdzić nie zaszkodzi! Ja swojemu założylam dresik ten który dziś pokazywałam, po spodem pajac bawełniany, pod nim body krótki r. i kurteczka, przykryty był kocem "misiowym" i jak weszliśmy do galerii, to miał karczek mokry troche:/, więc wracaliśmy z nóżkami tylko przykrytymi kocem.

Ja też się trochę obawiam, że ta nocna pobudka to z przyzwyczajenia poprostu:/tylko jak go w takim razie oduczyć tego!?

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-10-15 o 17:53
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora