Rozeznanie
Przekupka: 3 pkt / 80% pozyt.
|
nowy wątek Monnari,TopShop,Triumph,f utro i wiele innych

zakładam nowy wątek bo stary przestał być przejrzysty i umarł śmiercią naturalną 
mam również konto na szafa.pl, gdzie mam 160 komentarzy, nick podam dla zainteresowanych
poszukuję
długaśnych swetrów
kozaków r37
płaszcza dłuższego r m
krótkiego futerka sztucznego
rurek rozmiar 38
beretu wełnianego
pióra z porządną stalówką
perfum Insolence EdT
białej perły
pasków wybielających
bazy na powieki
kosmetyków do włosów Kerastase,Matrix przed prostowaniem
telefonu komórkowego, może być stary model byleby działał 
bielizny nowej dół L góra 75C
wszystkiego co do domu:książki kucharskie, sprzęt AGD,zasłonki, pościel nowa itp....
1.sweterek Cubus dłuuugi
z wymiany na mnie za duży
rozmiar typowe m
stan bardzo dobry
2.sweterek w paski kupiony w Arkadii w sklepie BHS
stan idealny
będzie dobry na osobę noszącą rozmiar M, maksymalnie L
3.sweterek Monnari z wszytą koszulką, przepiękny, zawiązywany w pasie, nowy bez metki papierowej, na metce jest rozmiar XXL ale to zawyżona rozmiarówka bo ja noszę M i jest dobry, maksymalnie L
4.grzybek Vila szary w kratkę z żółtą podszewką,kieszenie,stan idealny, wełna,rozmiar s ale ja noszę M i też jest dobry leci do Brazylijki
5.kurteczka Atmosphere rękawy 3/4 stan idealny, miałam tylko raz na sobie, rozmiar z metki L za inne okrycie wierzchnie
6.czarne futro naturalne stan idealny, dostałam od cioci i wisi w szafie, jest mięciutkie, to chyba króliki .... rozmiar L/max XL
7.naszyjnik Monnari
8.koszulka Triumph czarna prześwitująca z przyszytym kwiatem,rozmiar M
dokładka
cudowna włoska sukienka rinascimento. rozmiar to s, ale na mniejsze m też powinna by dobra. raz założona, na mnie niestety jest już troszkę ciasna :/ wymiary : dł. bez ramiączek - 83cm, z ramiączkami to kilkanaście cm więcej (jedno ramiączko regulowane, drugie wiązane), szer. od pachy do pachy - 39-40cm (w razie czego jeszcze trochę się rozciągnie, bo materiał na górze jest z elastanem). stan idealny, kosztowała mnie 180zł, także wymienię tylko na inną równie rewelacyjną sukienkę lub coś z mojej wishlisty, jakieś fajne buty, świetny kosmetyk lub perfumy.
chabrowa sukienka Top Shop śliczna stan idealny
nie ma metki ale rozm to 36/38
pachy - 35 - 42cm*2
długość - 108 cm
Edytowane przez madziorek25
Czas edycji: 2009-10-26 o 22:10
Powód: rezerwacje
|