2009-10-15, 19:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez JoyceSky
Trzymajcie się kochane i jutro o 11 proszę o kciukasy 
|
Masz to jak w banku 
Cytat:
Napisane przez blokerka
Nie wiem co będzie z moją dietą w takich warunkach, bo jem rano owsiankę, potem cały dzień nic, a potem wpadam i wrzucam w siebie jak szalona. Do tego pogoda nakłania do jedzenia słodyczy. Damn!
|
Znam ten ból. Jeśli w pracy zdarza się taki dzień, że nie mamy kiedy zjeść, po powrocie do domu przypuszczam wielki szturm na lodówkę. Może dałabyś jednak radę brać sobie coś do torebki, żeby móc to zjeść choćby w biegu? Kanapkę? Jogurt pitny? Orzeszki? Batonik musli? Jakieś owoce? A może znajdziesz w ciągu dnia chwilę, żeby wpaść do jakiegoś baru na coś ciepłego? Wszystko jest lepsze niż głodzenie się all day. Już abstrahując od tego, że nie sposób wtedy zrzucić kilogramy jest to zwyczajnie niezdrowe. A pamiętaj, że zdrówko najważniejsze 
Cytat:
Napisane przez mamrotka
Limonciu a jak tam ksiaze kserokopiarki?
|
Eee... Możemy zmienić temat? 
Książę kserokopiarki najwyraźniej w świecie nie wie czego chce i nie przestaje ze mną flirtować... Im bardziej ja się wycofuję, tym bardziej on próbuje się do mnie zbliżyć. Nie rozumiem facetów. Po prostu nie rozumiem.
Siebie z resztą też nie rozumiem, bo... Szczerze? Jestem nim coraz bardziej zauroczona z każdym dniem. Pewnie to jest właśnie jeden z powodów, chociaż nie determinujący, dla którego chcę stamtąd uciekać. Nie to, żebym nie ufała samej sobie... Ale im dłużej tam zostanę tym bardziej prawdopodobne, że wpakuję się w jakieś kłopoty 
Cytat:
Napisane przez ines85
Wiecie co na dziś babeczka sprawdziła sprawdziany z anatomii ktore pisaliśmy tydzien temu i okazało się że napisałam najlepiej  na 4+

Najpierw wypowiedziała moje imie i nazwisko i spytała się ktora to jest 
Była jeszcze jedna 4- mojej koleżanki z którą siedze ale z tego co mi mowiła to spisywała ze mnie 
A tak to już nie było żadnej pozytywnej oceny 
Ciesze sie ale reszta klasy dziwnie na mnie teraz będzie patrzyła ze kujon jestem, z reszta już nie raz do mnie gadali że pewnie ja to wszystko umiem itd. a dziś przed zajęciami ktoś wiedział już ze jest jakś 4 i obstawiali na mnie  Nie wiem o co im chodzi.... ja po prostu się nauczyłam 
|
Ines, jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził. Musisz się nauczyć ignorować komentarze zazdrośników. Zawsze znajdzie się ktoś komu będzie przeszkadzało, że jesteś zbyt ładna/inteligentna/popularna and so on and so on... Nie warto się tym przejmować.
Przecież wiesz, że dieta bez grzechów to nie dieta Luuuuuuuuz, maleńka. Każdemu zdarzają się potknięcia. Jutro będzie nowy dzień.
|