2009-10-15, 19:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia X
Cytat:
Napisane przez mysz672
i w ogóle nie mogłam tu wcześniej wejść, bo prądu nie było, aż do teraz
Blue, czy przez to, że parę razy (dzisiaj tylko jeden) wyłączył się komputer, bo nie było światła mógł tak buczeć przy włączaniu? tzn. on buczał, a ja go wtedy szybko z prądu wyłączyłam 
i jeszcze rano około 7 sobie pomyślałam ciekawa jestem czemu Lu nie ma światła, czy to na prawdę zima tak w Polsce namieszała i, kurde, skończyłam swoją myśl i TRACH, wyłączyli, a ja taka niewiedza: no i skończyło się rumakowanie 
a i jeszcze mi się przypomniało jak Mycha napisała, że usłyszała pierwszy dźwięk z 'Beat It' w jakże codziennej czynności, no i ja sobie siedzę i usłyszałam takie 'walenie' w rurach i czekałam aż 'piosenka' się rozwinie  w sensie, że tak bardzo przypominało ten początek 'BI'
jeżuuu, alem się rozpisała  i cały czas się śmieję
a i pytanie: TĘSKNIŁYŚCIE? 
|
Tak, mogło coś się stać z zasilaczem przez nagłe wyłączenie prądu, bądź płyta główna zaczyna wariować.
Następnym razem nie wyłączaj gwałtownie z prądu, mimo buczenia, tylko normalnie. Bo takie awarie prądu mogą uszkodzić komputer,ale takie szybkie wyłączanie przez Ciebie też.
Ale jest już okej ? 
Ja tęskniłam 
Cytat:
Napisane przez historjon
Ej kumpela wpadła pożyczyć książkę i powiedziała,że "w tej koszulce co masz dzisiaj na sobie to by mnie Jackson nie chciał bo jest aseksualna " 
|
A co to za koszulka ? 
W ogóle, ona się nie zna, Majkol Cię będzie chciał w każdej koszulce, nawet w takiej ze stonką ziemniaczaną 
Cytat:
Napisane przez girlonthebridge
kuwra w końcu jestem....
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------
wiem, że nie tęskniłyście...
Kamuha na Ciebie mam focha jak mogłaś napisać, że jestem głupia  (
|
Ja tęskniłam, więc nie pindol mi ti że nie !

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge
ponoć najpiękniejsze kwiaty otrzymuje się na własnym pogrzebie... jest nawet taka piosenka
|
Bo to jest prawda...
|
|
|