2009-10-15, 19:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
Napisane przez masterkotka
wrr a mi sie chyba przez tą pogode włosy zaczeły elektryzowac 
Macie na to jakis sposob ? moze jak naloze maske to przestana 
|
ja spryskuje grzebień takim płynem przeciw elektyzowaniu się też może być do ubrań i jest ok.
Cytat:
Napisane przez party_girl7
kupiłam sobie dzisiaj emu, wklejam foty jakby kogoś ineresowały  dałam 39,9zł. A beda przemakały na pewno dlatego zostawie je na prawdziwą zimę, a nie na taki śnieg z deszczem albo deszcz jak teraz bo to buty typowo zimowe a nie jesienne. Na teraz mam moje naje 
|
świetne ! gdzie kupiłaś ?
Cytat:
Napisane przez ooodeta
party girl slodko wygladaja  ja bym jednak wolala na grubszej inaczej uksztaltowanej podeszwie , bez sznurowek na przodzie , proste i z futerkiem wywijanym na gorze
dziewczyny wpadl mi do glowy pomysl , zeby zamiast ciagle dziewczyn AG wkleic czasem foto chlopccow  jacy chlopcy podobaja sie AG na tym forum , co Wy na to ??
zaczne pierwsza , moj IDEAL mezczyzny , piekny ale nie w gejowaty lalausiowaty sposob ,wysoki , slodziutki , uroczy Gionatan :
|
fajny pomysł, ale ze mną różnie to bywa raz mi taki się podoba a raz inny.
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA
dlatego mam wlasnie dylemat, bo widze ze juz wycierpialy swoje a chce zapuscic do pasa, juz nie daleko i nie chce tego zaprzepaścić.
Podoba mi sie ten kolor co ma ta dziewczyna ze zdjecia wyzej zamieszczonego przezemnie tylko nie wiem jaki to  tak czy siak i tak bym musiala lekko rozjasniac odrost do farbowania ale to pikus co wielokrotne rozjasnianie tych samych wlosow.
|
zapytaj jej na nk. Ja o coś ją kiedyś zapytałam i odpisała 
Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa
Ech, coś w tym stylu... nie mogę znaleźć tego takiego "wzorca".... 
|
Went  mój ideał jeden z nielicznych
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA
jak sie tak przyjrzałam pod swiatło to na rekach mam takie ciemniejsze z odcieniem złota. Nie analizowałam tak wnikliwie jeszcze moich włosków na rekach  Pod swiatło sa w kolorze złota a w cieniu ciemne .
|
i ja mam ciemne dlatego idę na laser pozbyć się tego 
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2
pozwoliłam sobie wtawić zdjęcie do albumu. Jak możecie zerknijcie i oceńcie jak lepiej
Zdjęcie ze studniówki w styczniu tego roku.
Ps. Cycki mi od tamtej pory nie urosły, ale już się zdecydowałam na operacje więc nie ma o czym mówić 
|
bardzo ładnie ci w tym blondzie i wcale nie jak lalusiowata barbie tylko jak dama z klasą
|
|
|