Start 16.10.09 Aqua Slim-Mż-Wr Czy ktoś ze mną?
Witam!
Tak wiem jest mnóstwo takich wątków....ale gdy do jakiegos chce sie dołaczyć to zaraz powolutku wszystko na nim ucicha. Jeżeli mój nowo utworzony wątek bardzo zaśmieca forum to prosze go usunąć
Potrzeboje takiej grupy wsparcia, takich osób co mają duzo wolnego czasu, chcą schudnąć i maja czas na wizaż. Wspólnymi siłami damy rade....bez Waszego wsparcia wiem że bedzie mi bardzo ciężko i pewnie skończe kolejna porażką.
Mam 176cm i waże ok. 80kg jutro rano po porannym wazeniu napisze dokładna wage. Moim celem jest zzucic około 10 kg do sylwestra a potem kolejne 10 do wakacji mam nadzieje że dam rade że Wy mi w tym pomożecie... Licze na Was
Poniżej bede zapisywała naszą aktualną wage i wage po zżuceniu zbędnych kilogramów (bo jestem pewna że takie beda )
ZAPRASZAM!!!!!!!!!
Start 16.10.09r - wzrost - aktualna waga - waga po schudnieciu
niunka22..........-176cm...-........80kg.......... -......................... ...............
niezapomniana-170cm...-........76,5kg........-......................... ...............
asienka213.........-171cm...-........68,5kg........-......................... .............
SharMea..............-168cm...-........82kg...........-......................... ...............
moniczorek.......-156cm...-........60,2kg........-......................... ................
exaltation..........-160cm...-........60kg...........-......................... .................
shellma...............-165cm...-.........63kg..........-......................... ................
memorize...........-160cm...-.........55kg..........-......................... ................
patricia922........-170cm...-..........60kg.........-......................... ................
waga aktualna - 85,4kg
cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
Edytowane przez niunka22
Czas edycji: 2009-10-19 o 15:01
|