2009-10-15, 20:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Słuchajcie warszawianki  A co robicie w tę sobotę? Ja będę w stolicy. Idziemy do teatru na godz. 19, więc może mąż by mi wybaczył, jakbym się wyrwała wcześniej na babskie spotkanie - jakaś kawa, lody oczywiście czy coś. Dajcie znać! Ale byłoby fajnie! I nie migać się proszę!!!!!!!!!!!
???
|
Ja cały weekend jestem w pracy więc nic z tego
Izumi - foty rewelacja 
Cytat:
Napisane przez Baobabek
Za całość z przesyłką wyszło mi tylko 115 zł, pościel jest prześliczna i bardzo się opłacało bo za tą kasę mam: podusię do łóżeczka, kołderkę, baldachim, rożek, jasiek, ochraniacz na szczebelki i mały śliniaczek.
|
Podusie od razu schowaj i nie wyciagaj Dziecko do roku powinno spac na płaskim na samym tylko materacu tak lepiej dla jego pleców a dwa jakby się przekręciło samo to się o taka podusię może udusić . Mój dostał poduszkę teraz czyli w wieku 13 miesiecy tak spał tylko na flanelowej pieluszce . ogólnie komplet super
Ja mam od kolezanki ze stanów taki :
http://www.allegro.pl/item754927408_...sci_super.html
ale tam kosztuje dużo mniej do tego kupie taka karuzelkę jak jest na focie
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Tak Baobabek - daj linka  A ta pościel to taka generalnie do łóżeczka pasuje? Pewnie jest jakiś standardowy rozmiar... dobrze, że zostało parę miesięcy na dokształcanie się. Niemądra mama, oj niemądra.
Ja nie wiem, o co kaman. Nie ogarniam tego niemowlęcego świata, tj. co na co się ubiera dziecku, są pajace, jakieś kaftaniki, body - co jest strojem do spania, a co wypada ubrać na spacer a co już nie (a może nie ma różnicy???? - wiem, wiem, ale ja dziecka to nigdy z bliska nie widziałam na własne oczy  ) Jestem nie w temacie wózków, nie wiem, na co powinnam zwracać uwagę... Nie ogarnęłam kwestii dopajania lub niedopajania, jak dziecko karmione jest piersią (mleko dalej mi się produkuje). No - melepeta ze mnie jest. To będę się Was podpytywać.
To jak się ubiera to dziecko?
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------
To się spóźniłam z tym linkiem - Baobabek - byłaś szybsza - dzięki 
|
Zasada jest taka dziecko które lezy : jedna warstwa wiecej niz nam , takie co chodzi jedna mniej. Ubrania z bawełny , rozpinane w kroku wygodne , bodziaki , pajace , bez jeansów sukieneczek na poczatek - no mozna mieć jedna na wielkie wyjście . tak żeby maluchowi było wygodnie . Kafatników nie miałam nawet do szpitala i nabywac nie będę
|