2009-10-15, 21:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
Napisane przez dymka
Do teatru czy na bankiet to pewnie nie, ale do obcasów i żakietu myślę że przejdzie  ja mam w zanadrzu kapelusik filcowy, tylko że mama mi go non stop podkrada  no i mam wrażenie, że jest za elegancki trochę 
|
ja zauważyłam, że w tym sezonie wszystkie chwyty dozwolone myślę, że będę przemycać czapę do prawie wszystkiego a jak nie to też kupię sobie jakiś elegancki kapelusik 
Cytat:
Napisane przez aanika
Dziewuszki, trzymajcie za mnie jutro kciuki - najpierw mam wizytę u okulisty a potem olimpiadę z angielskiego (pomijam to, że nauczyciel raczył mi o niej powiedzieć pół godziny temu).
|
trzymamy na pewno dasz radę!
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Zapomniałam o najważniejszym!! Mam zwolnienie z wf!  Sama mi napisała, nic nie musiałam prosić.. Sprawdziła wyniki badań spirometrycznych (dzisiaj robione) zapisała leki i zwolnienie z wf na cały rok  W ogóle lekarka-super. Po jakichś 6 latach wreszcie mam zmienione leki.
|
no to super! wiedziałam, że się uda... widać spoko lekarka gdyby wszyscy tacy byli... 
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Wyślę Wam w pmkach dziewczyny 
|
ej, a ja? a ja? ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Magdzia94
dziewczyny widziałyscie gazetke Natury, co to za szampony Natural Vital?
|
nic nie mówcie... ja chciałam w KRK zaliczyć Naturę, ale jakoś żadnej na mojej drodze nie było... a później jak już jedną wypatrzyłam jadąc samochodem, to była taka ulewa, że nie opłacało mi się do niej iść... i dupa także nie chcę się nawet denerwować ulotkami... ;]
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Ok dziewczyny lece juz spac.. Jutro sporo spraw do zalatwienia. Dobranoc ! 
|
w takim razie poproszę o link na priva też chcę Cię popodziwiać ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez motylek1007
zrobiłam sobie test online z pytaniem czy jestem w ciązy  przeszlam przez wszystkie pytania a na koniec jak juz mial byc wynik, kazali mi wyslac smsa za 5zł 
|
a to świnie....   : cojest:
Cytat:
Napisane przez jyyli
Ja byłam pewna, że on mi za chwilę wypisze, ale to po prostu olał, wypisał recepty, dał mi i się pożegnał a ja zdębiałam i wyszłam 
|
dlatego ja wizytę zaczynam od słów, że bez zwolnienia się nie obejdzie 
Cytat:
Napisane przez dymka
I dobrze   pobijemy rekord, najwyżej powtórzymy sobie większe liczby rzymskie 
|
fakt... gonimy ostro z wątkiem będąc na tych chrzcinach zastanawiałam się czy przypadkiem mnie nowa część nie zastanie 
dziś Tż do mnie mówi, że będę musiała mu pomóc z matmy, a ja na to
"no wiesz.. nie wiem czy będę umiała... każda matematyka jest inna"
on biedny na to "myślałem, że na całym świecie matematyka jest taka sama" 
kurde, przyznać się - która mnie wspomina? bo mam paskudną czkawkę   
a poza tym naolejowałam włosy
|